آشپزیساندویج و پیتزا

طرز تهیه رول برگر

یک غذای مجلل دانشجویی ! البته با دستور پختی ساده را در این آموزش آشپزی برای شما آماده کرده‌ایم.

مواد لازم رول برگر

  • ۲۲۰ گرم گوشت گاو
  • یک فنجان خرد شده پنیر چدار
  • یک عدد عصاره سوپ
  • یک بسته نان ساندویچی

طرز تهیه رول برگر

ابتدا فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد ) قرار می‌دهیم.

سپس یک ماهیتابه را چرب کرده ، روی گاز قرار می‌دهیم و گوشت گاو را درونش ریخته و دو طرفش را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه سرخ کرده نا رنگش صورتی شود.

سپس با عصاره سوپ و پنیر چدار هم می‌زنیم.

حال نان ساندویچی را به شکل مثلث تقسیم می‌کنیم و از مخلوط گوشت گاو یک قاشق درون مثلث‌ها ریخته و به صورت رول در می‌آوریم و در یک فویل آلومینیومی قرار داده و درون فر قرار می‌دهیم و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه می‌دهیم تا حرارت ببیند و رنگش سرخ شود.

منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *