طرز تهیه رول برگر
یک غذای مجلل دانشجویی ! البته با دستور پختی ساده را در این آموزش آشپزی برای شما آماده کردهایم.
مواد لازم رول برگر
- ۲۲۰ گرم گوشت گاو
- یک فنجان خرد شده پنیر چدار
- یک عدد عصاره سوپ
- یک بسته نان ساندویچی
طرز تهیه رول برگر
ابتدا فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۵ درجه سانتیگراد ) قرار میدهیم.
سپس یک ماهیتابه را چرب کرده ، روی گاز قرار میدهیم و گوشت گاو را درونش ریخته و دو طرفش را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه سرخ کرده نا رنگش صورتی شود.
سپس با عصاره سوپ و پنیر چدار هم میزنیم.
حال نان ساندویچی را به شکل مثلث تقسیم میکنیم و از مخلوط گوشت گاو یک قاشق درون مثلثها ریخته و به صورت رول در میآوریم و در یک فویل آلومینیومی قرار داده و درون فر قرار میدهیم و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه میدهیم تا حرارت ببیند و رنگش سرخ شود.