آشپزیکیک و شیرینی

دستور تهیه کیک نارگیلی

یک ظرف مربع شکل ۲۰ در ۲۰ سانتی متری را با ۴ تکه از این کیک ها پر کنید و یک لایه درست کنید . ۱ پیمانه از مخلوط پودینگ را روی آن بریزید و آنها را روی کیک پخش کنید

مواد لازم کیک نارگیلی

  • ¼ پیمانه نارگیل ورقه شده و شیرین شده
  • ۱ پیمانه خامه ( شیرینی پزی ) سنگین ،‌ زده شده
  • ۲ پوند کیک ، معادل ۹۰۸/۰ کیلوگرم ، هر کدام حدود ۱۱ مثقال
  • ۲ پیمانه پودینگ وانیلی

دستور پخت کیک نارگیلی

  1. فر را از قبل با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید . نارگیل را روی سینی مخصوص فر پخش کرده و آن را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا نارگیل ها طلایی شوند ، طی زمان پخت ، سینی را به طور نیمه گرفته و آن را تکان دهید . سپس ظرف را از فر خارج کنید و بگذارید تا خنک شود .
  2. در یک کاسه سایز متوسط ، به آرامی خامه زده شده و پودینگ را با هم مخلوط کنید . هر کدام از کیک ها را به صورت عمودی به دو نیم تقسیم کنید ، سپس هرکدام از دو نیم را به صورت افقی به ۳ لایه ی ½ اینچی ( ۲۷۰/۱ سانتیمتر) برش بزنید .
  3. یک ظرف مربع شکل ۲۰ در ۲۰ سانتی متری را با ۴ تکه از این کیک ها پر کنید و یک لایه درست کنید . ۱ پیمانه از مخلوط پودینگ را روی آن بریزید و آنها را روی کیک پخش کنید . همین کار را تکرار کنید تا ۳ لایه درست شود در نهایت روی آنرا دوباره مخلوط پودینگ بریزید . ۱ ساعت آن را داخل یخچال قرار دهید . روی نارگیل های برشته شده را تزئین کنید و سرو کنید .
منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *