عطارباشی و طب سنتینکته های عطارباشی

روش هایی برای کاهش خشم در طب سنتی

افرادی که در برخورد با مشکلات، بیشتر حالات پرخاشگرانه را بروز می دهند، معمولا مزاج یا سوء مزاج گرمی دارند و علاوه بر تمرینات کنترل ذهنی (مثل تنفس عمیق و دستور ریلکس کردن) باید دستورات زیر را انجام دهند:

پرهیزات برای کاهش خشم

ادویه تند و تیز مثل زنجبیل، فلفل و خردل
غذاهای بسیار گرم مثل عسل کهنه، مغزها و تنقلات مثل پسته، سیر و پیاز خام، خرمای خشک
نوشیدنی های گرم و داغ مثل قهوه، نسکافه و چای
کل فست فودها و غذاهای آماده و هر غذای حاوی مواد نگهدارنده
خوراکی های گرم و چرب مثل حلوا ارده، سرخ کردنی ها مخصوصا اگر حالت سوختگی پیدا کنند.
ترشی های غیر طبیعی و هر غذایی که مزه ی ترش شدید دارد.

توصیه ها برای کاهش خشم

مصرف خیار، کدو، کاهو، گشنیز، هندوانه
خوردن ماءالشعیر طبی، سوپ جو، حریره ی بادام
نوشیدن کمی شربت خنک (نه یخ) مثل شربت به لیمو، شربت سکنجبین و گلاب در هنگام بروز عصبانیت
بوییدن عطرهای ملایم و خنک مثل بنفشه، گلاب، صندل
گوش دادن به نغمه های طبیعی مثل صدای دریا یا آب روان

منبع: مجله نیک ونو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *