6 ماده غذایی مضر برای سلامتی

۶ ماده غذایی مضر برای سلامتی

دنیای امروز دنیای رسانه های مجازی است! این رسانه می توانند در عرض یک شب یک محصول را به عنوان مفید ترین محصول و شب بد آنرا مضر ترین محصول معرفی کنند! همین امر موجب شده تا اطلاعات غلط بسیار زیادی وارد ذهن مردم شود؛ باور های تغذیه ای از جمله همین موارد هستند! در این مطلب قصد داریم که به معرفی برخی مواد خوراکی مضر که تا کنون نمی دانستید بپردازیم؛ با عطارباشی همراه باشید.
امروزه گستردگی شبکه‌های اجتماعی و آگهی‌های تبلیغاتی باعث می‌شود اطلاعات نادرست زیادی در مورد موادغذایی بگیریم و درک و دریافت متفاوتی نسبت به موادغذایی پیدا کنیم.
 با برخی موادغذایی ناسالمی که تصورمی شود سالم هستند آشنا شوید.

آبمیوه

آبمیوه یکی از بدترین نوشیدنی‌هایی است که می‌توانید مصرف کنید. اگر هوس یک خوراکی میوه خوش طعم کرده‌اید، بهترین گزینه، خوردن یک تکه میوه است. میوه‌ها حاوی فیبر هستند، اما آبمیوه حتی اگر ۱۰۰۰ درصد طبیعی باشد، فقط حاوی قندهاست.

محصولات غذایی بدون قند

بیشتر این محصولات حاوی قندهای مصنوعی هستند که به دلیل داشتن اسپارتام، سرطان‌ زا بوده و برای سلامت مضر هستند. هرچند برخی محصولات هم هستند که در آنها از منابع قندی طبیعی مانند گیاه آگاو استفاده می‌شود، با این حال بهتر است به دنبال تهیه محصولاتی باشید که به‌هیچ‌وجه قند ندارند.

ماست‌های طعم‌دار

به دو دلیل بهتر است ماست‌ های ساده با طعم طبیعی را بر ماست‌های میوه‌ای و طعم‌دار ترجیح بدهید. دلیل اول این که به احتمال زیاد میوه طبیعی در این ماست‌ها وجود ندارد و دلیل دوم این که این نوع ماست‌ها حاوی قند بسیار بیشتری هستند.

میوه‌ های خشک

این نوع میوه‌ها علاوه بر مواد نگهدارنده‌ای که به آنها اضافه می‌شود حاوی قند فراوانی هستند. به‌عنوان مثال یک بسته انبه خشک حاوی ۲۷ گرم قند است. قبل از خرید میوه‌های خشک، ارزش غذایی آنها را بررسی کنید. همچنین خشک کردن میوه، برخی آثار منفی را در مواد مغذی آنها به جای می‌گذارد که مهم‌ترین آن، کاهش یا حذف برخی ویتامین‌ها (از‌جمله ویتامین C و اسید فولیک) است.

مواد خوراکی مضر مضرات مصرف آبمیوه محصولات غذایی بدون قند ماست طعم دار عوارض میوه های خشک پاپ کورن مایکروویوی   مواد خوراکی مضر مضرات مصرف آبمیوه محصولات غذایی بدون قند ماست طعم دار عوارض میوه های خشک پاپ کورن مایکروویوی

محصولات غذایی بدون چربی

طبق بررسی که در انگلستان انجام شد محصولات غذایی کم چرب یا بدون چربی می‌توانند حاوی ۱۰ درصد کالری بیشتر و ۴۰ درصد قند اضافی باشند. چربی‌ها معمولا طعم‌دهنده غذا هستند و وقتی چربی از موادغذایی حذف می‌شود، طعم غذا نیز از بین می‌رود. شرکت‌های تولیدکننده محصولات غذایی با اضافه کردن قندها و طعم‌های افزودنی، نبود چربی را جبران می‌کنند.

پاپ کورن مایکروویوی

ترکیبات مضر زیادی در این پاپ کورن‌ها وجود دارد. برنج بو داده یا پاپ کورنی که روی اجاق تهیه می‌شود بهترین گزینه برای جایگزینی با این پاپ کورن‌های مضر هستند، زیرا می‌توان در تهیه آنها میزان روغن و کره را کنترل کرد و نگران اضافه شدن چربی‌های ترانس به آنها نبود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.