تغذیه و تناسب اندامخواص میوه هانکته های تغذیه ای

فلفل دلمه ای چه رنگی مصرف کنیم؟ قرمز ، سبز یا نارنجی!

همانطور که می‌دانید فلفل دلمه‌ای در رنگ‌های مختلفی عرضه می‌شود. فلفل دلمه ای قرمز ، نارنجی و سبز از متداول‌ترین رنگ‌های این نوع فلفل هستند؛ البته فلفل دلمه‌ای زرد نیز در برخی از مناطق یافت می‌شود. اما آیا این تفاوت رنگی تاثیری در ارزش غذایی و خواص فلفل دلمه‌ای‌ها دارد؟ در ادامه به بررسی این موضوع می‌پردازیم. لطفا با عطارباشی همراه باشید.

فلفل دلمه ای قرمز

آیا این محصولات با یکدیگر تفاوتی دارند؟ پاسخ مثبت است. به گفته لیندزی لیوینگستون، متخصص تغذیه، تفاوت فلفل دلمه‌ای ها در حقیقت به میزان رسیدن آنها بستگی دارد.

فلفل دلمه‌ای های سبز پیش از این که به طور کامل رسیده باشند، چیده شده اند. اگر منتظر بمانید، آنها به رنگ زرد، سپس نارنجی و در نهایت قرمز در می آیند.

این عامل کلیدی است زیرا هنگامی که فلفل دلمه‌ای ها زود چیده می شوند، شیرینی کمتری دارند (شیرین بودن با میزان رسیدن در ارتباط است) و از مواد مغذی کمتری نیز برخوردار هستند، که در این مورد شامل ویتامین های A، C، و B۶ می شوند.

فلفل دلمه‌ای سبز بیشترین میزان تلخی را در میان فلفل دلمه‌ای ها دارد و از کمترین مواد مغذی برخوردار است. فلفل دلمه‌ای نارنجی و زرد در میانه قرار می گیرند و فلفل دلمه ای قرمز بیشترین میزان شیرینی را داشته و از محتوای بالای ویتامین ها سود می برد.

تفاوت میان فلفل دلمه‌ای ها را هنگام آشپزی نیز باید مد نظر قرار داد و بر اساس دستورالعمل ارائه شده فلفل دلمه‌ای مناسب را انتخاب کرد.

عصرایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *