آشپزیصبحانه و مربا

دستور تهیه مربای قارچ

مربای قارچ شاید برای خیلی از شما ناآشنا یا حتی عجیب باشه ولی به نظرم خیلی خوشمزست و بر خلاف تصور نسبت به مرباهای دیگه خوش خوراک تر و لذیذ تره توی کشورهای اروپایی مربای قارچ با یه نوع قارچسیاه که به قارچ وحشی معروفه طبخ میشه این نوع مربا به صورت وارداتی توی ایران هم هست .

 ولی شما برای تهیه این قارچ یا باید از قارچ صدفی استفاده کنید یا قارچ دکمه ای که به نظر من نوع صدفی خیلی لذیذ تر هست.

مواد اولیه مربای قارچ

زعفران ۲قاشق غذاخوری سرپر (آب شده)

 قارچ  ۵۰۰گرم

شکر ۷۵۰گرم

پودر هل سبز ۱قاشق مرباخوری

آبلیمو ۱قاشق چایخوری

 ,طرز تهیه مربای قارچ, طرز پخت مربای قارچ ,روش تهیه مربای قارچ,[categoriy]

طرز تهیه مربای قارچ

اول قارچ ها رو خوب بشورید و بعد داخل ظرفی که با آب نمک خیلی رقیق پر شده قرار بدید و نیم ساعت صبر کنید تا کثیفی های قارچ کاملا خارج بشه.بعد قارچ ها رو بشورید و داخل یک ظرف آب بریزید و قارچ ها رو نهایتا ۸دقیقه توش بجوشونید و بعد آبکش کنید و ۴۵دقیقه صبر کنید تا کاملا قارچ ها خشک بشن.
حالا قارچ ها رو اگر میخواید خرد کنید و یا همون جور درسته داخل یه ظرف در دار بریزید و لا به لاش هم شکر اضافه کنید.(یعنی یک لایه قارچ و یک لایه شکر) بعد درب ظرف رو بذارید و ۳۳ساعت ظرف رو داخل یخچال قرار بدید تا قشنگ شکر به خورد قارچ بره و قارچ هم کمی آب بندازه.
بعد از گذشت زمان مواد رو روی شعله خیلی خیلی ملایم گاز قرار میدیم و صبر میکنیم تا قشنگ مربا قوام بیاد.آخرای قوام گرفتن زعفران و پودر هل سبز رو هم به مربا اضافه میکنیم و وقتی خواستیم مربا رو از روی حرارت برداریم چند ثانیه قبلش آبلیمو رو هم اضافه میکنیم!

نکات:

۱)در صورت تمایل قارچ را خرد کرده و با مقداری آبلیمو کمی شستشو دهید تا مربا شما سفیدتر شود.
۲)توجه داشته باشید قارچ دکمه ای نسبت به صدفی به مدت پخت بیشتری نیاز دارد.
۳)در صورت تمایل به جای پودر هل از ۵دانه هل سبز استفاده کنید.
نوش جان

منبع: سوران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *