آشپزیترشی و شور

طرزتهیه ترشی زیتون و هویج

مواد لازم  ترشی زیتون و هویج

زیتون فاقد هسته: دو پیمانه

هویج خلال شده: یک پیمانه
به گزارش آکاایران: قارچ ورقه شده: یک پیمانه
فلفل دلمه ای خلال شده: ۲/۳۳ پیمانه
فلفل ترشی (همدانی): ۱۰ عدد
سیر خلال شده: چهار عدد
موسیر خلال شده: دو قاشق سوپخوری
نمک، زردچوبه و گلپر از هر کدام: یک قاشق چایخوری
روغن زیتون: چهار قاشق غذاخوری
سرکه: به میزان لازم

طرز تهیه  ترشی زیتون و هویج

قارچ ها را با مقداری سرکه مخلوط می کنیم. زیتون ها را به دو نیم تقسیم کرده و با هویج به سرکه و قارچاضافه می نماییم، سپس فلفل دلمه ای، سیر، موسیر، فلفل ترشی، زردچوبه، گلپر و نمک را به مواد اضافه کرده و در انتها روغن زیتون را به ترشی می افزاییم.

نکات

این ترشی بعد از دو روز آماده سرو می باشد.
سرکه را تا اندازه ای به مواد می افزاییم که فقط روی مواد را بگیرد.
در صورت تمایل می توان هنگام سرو این ترشی، روغن زیتون را به آن اضافه کرد.
منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *