آشپزیپیش غذا و دسر

دستور تهیه رول پنیر و ژامبون

اگر می‌خواهید یک غذای لذیذ و آسان درست کنید که بتوانید بیرون هم آن را آسان بخورید توصیه ما تصحیح کردن پنیر رول و ژامبون هست.

مواد لازم رول پنیر و ژامبون

  • نان تست ۶ برش
  • پنیر گودا یا چدار ۳/۴ فنجان
  • کره ۱ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شیر یا خامه ۲ قاشق غذاخوری
  • ژامبون ۲ برش

طرز تهیه رول پنیر و ژامبون

اول کناره هاي نان تست که قهوه اي و خشک تر هست را با چاقو میبریم و بعد با وردنه روی هر برش نان تست میکشیم تا نازک و منسجم شود. بهتر هست از نان تست هاي نرمتر بهره گیری کنید.

نان که نازک شد روی آن یک ورق ژامبون و یک ورق پنیر میگذاریم و کمی آویشن می پاشیم.

بعد آرام رول می‌کنیم.

دو تا تخم مرغ را با چنگال می‌زنیم تا از حالت لختگی در بیاید و بعد رول ها را اول داخل آرد سفید و بعد تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری می غلطانیم تا همه ي جای آن پوشیده شود.

قسمت تخم مرغ و آرد سوخاری را من دو بار انجام دادم.
روغن را داغ کرده و رول ها را داخل روغن سرخ میکنیم.

گرچه نان وقتی سرخ می‌شود، روغن زیادی هم جذب می‌کند، نه این که روغن از آن بچکد نه، ولی روغنی که داخل تابه ریختید، پس از اتمام کار، نیست و نابود می‌شود، پس این را در نظر داشته باشید.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *