آشپزیترشی و شور

دستور تهیه ترشی سیب و آلو

مواد لازم ترشی سیب و آلو

سیب گلاب: ۱۰ عدد

آلو: ۱۰ عدد
به گزارش آکاایران: زردآلو: ۱۰ عدد
برگ رزماری: یک قاشق مرباخوری
دارچین: دو تکه
هل: چهار عدد
شکر: دو قاشق غذاخوری
سیر: چهار حبه
زنجبیل حلقه شده: شش ورق
نمک: یک قاشق مرباخوری
فلفل سیاه: ۱۰ دانه
فلفل سبز کوچک: یک عدد
سرکه: به میزان لازم

طرز تهیه ترشی سیب و آلو

سیب، زردآلو و آلو را شسته، خشک کرده و بعد در ظرف شیشه ای مناسب به همراه ادویه ها، شکر، نمک، سیر و فلفل سبز می چینیم. سرکه را به اندازه ای اضافه می کنیم که روی میوه ها را بپوشاند.
منبع: آکاایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *