آشپزیسوپ و آش

طرزتهیه آش دوغ همراه با چرخ کرده

روش درست کردن آش دوغ غذای خوشمزه و اصیل ایرانی را همراه با گوشت چرخ کرده برای شما داریم که واقعا خوش طعم هست.

مواد لازم آش دوغ

پیاز رنده‌کرده ۱ عدد
سیر له‌کرده ۳ تا ۴ حبه
سبزی «تره، جعفری و گشنیز» نیم کیلو
برنج ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل به میزان دلخواه
دوغ بدون گاز ۴ لیتر
نخود آبگوشتی ۱۳۰ گرم
تخم مرغ تخم مرغ دو عدد
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم

طرز تهیه آش دوغ

۱-ابتدا نخود را بخیسانید، حالا آن را کاملاً بپزید و کنار بگذارید، آن‌گاه تخم مرغ‌ها را در دوغ کاملاً مخلوط کنید و در قابلمه‌ي مناسبی بریزید، روی اجاق قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.

۲-حالا برنج شسته را به دوغ بیفزائید و بپزید و کمی نمک و فلفل بزنید.

۳-سپس سبزی و سیر را اضافه کنید.

۴-اکنون گوشت، پیاز، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و ورزدهید.

۵-اینک به صورت کوفته‌ریزه درآورید و به آش اضافه نمائید.

۶-حالا نخود را هم بیفزائید و صبر کنید تا آش جا بیفتد.

یادآوری:
به علت بودن نمک در دوغ، نمک آش را مواظب باشید.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *