آشپزیصبحانه و مربا

طرز تهیه مربای گلابی

مواد لازم مربای گلابی

 شکر:  ۸۰۰ گرم
گلابی یا سیب:  ۱ کیلو
آب:  مقداری
سرکه: ۱/۳ پیمانه
زعفران سائیده: ۱/۲  قاشق چایخوری
گلاب: ۳ قاشق سوپخوری
آب لیموی تازه: ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه مربای گلابی

گلابی ها یا سیب ها را پس از شستن پوست گرفته , بوسیله لوله ای که مخصوص در آوردن دانه های سیب و گلابی به کار می رود , دانه ها را بیرون آورده بطوریکه که دم گلابیها یا سیبها جدا نشود, سپس در مقدرای آب و سرکه می اندازیم تا گلابیها یا سیبها سیاه نشود, بعد از مدتی آنها را بیرون آورده و در ظرف لعابی ریخته می شود و روی آنها اب ریخته بطوری که سطح گلابیها یا سیبها را بپوشاند .

ظرف را روی حرارت قرار می دهیم تا گلابی ها یا سیب ها بپزند . (باید توجه داشته باشیم که گلابی ها یا سیب ها له نشود ). پس از پخته شدن آنها را در صافی ریخته , شکر و زعفران را به اب گلابی یا سیب اضافه کرده تا چند جوش بزند و شربت تقریباً قوام بیاید , بعد شربت را صاف می کنیم, گلابی ها یا سیب ها و ابلیمو را به شربت اضافه کرده روی حرارت قرار می دهیم . تا شربت کاملاص قوام بیاید. در آخر گلاب را اضافه کرده , چند جوش که زد از روی حرارت بر می داریم .

منبع: آکاایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *