طرز تهیه مربای زنجبیلی - مجله سلامتی عطارباشی

طرز تهیه مربای زنجبیلی

مواد لازم مربای زنجبیل

پرتقال: ۲ عدد

آب: ۳ پیمانه

شکر: ۲/۱ و ۳ پیمانه

زنجبیل تازه: ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه مربای زنجبیل

پرتقال را برش داده و آب را به آن افزوده و کمی بجوشانید تا پرتغال نرم شود . سپس شکر و زنجبیل رنده شده را افزوده و هم بزنید تا شکر حل شود و بعد حرارت را زیاد کرده و حدودا ۳۰۰ دقیقه بجوشانید تا مربا قوام بیاید.

منبع: آکا ایران

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.