آشپزیصبحانه و مربا

طرز تهیه مربای آلو سیاه

مواد لازم جهت تهیه مربای آلو سیاه

آلو: ۱ کیلو گرم آلو سیاه
شکر: ۱ کیلو گرم
آب: ۴ لیوان

طرز تهیه مربای آلو سیاه

آلو سیاه سفت را شسته یک قابلمه آب جوش درست کرده و آلوها رو در آب در حال جوش میریزیم
چند جوش بزنه کافیه ،سپس سریع آلوها رو توی آب سرد میریزیم تا پوستشون راحت جدا بشه ، آلوها رو در قابلمه ریخته و لابلای اونها مقداری شکر میپاشیم و مدت چند ساعت کنار گذاشته تا کاملا آب بندازه .
شکر و اون مقدار آب رو روی حرارت گذاشته تا بجوشه آلوها رو خارج میکنیم
بعد اون آب موجود در آلوها که با شکر مخلوط شده بود رو بهش اضافه میکنیم تقریبا شیره که کمی غلیظ شد آلوها رو میریزیم به مدت ۱۰_۱۵دقیقه مراقب باشید تا له نشن کف روی اونو بگیرید ۱ق غ آبلیمو و ۱ق چ وانیل ریخته و دو سه دقیقه دیگه بمونه بعد از خنک شدن در ظرف بریزید .

منبع: باماکوک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *