دستور تهیه ترشی زردآلو خوشمزه و ملس - مجله سلامتی عطارباشی

دستور تهیه ترشی زردآلو خوشمزه و ملس

در بخش انواع ترشی طرز تهیه ترشی زردآلو این میوه تابستونی خوشمزه و خوش عطر را براتون انتخاب کردیم. الان که فصلشه این ترشی را درست کنید و در فصل زمستان با غذایتان میل کنید.

طرز تهیه ترشی زردآلو

زردآلو و هلو از میوه های پرخاصیت و خوشمزه تابستانی هستن که می تونید از اون مربا،ترشی، میوه خشک، لواشک و … درست کنید. با طرز تهیه ترشی زردآلو همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه ترشی زردآلو

زردالو: ۵٠٠ گرم

سرکه: دو لیوان

شهد نی شکر: نصف لیوان

ادویه ترشی: به مقدار لازم

تخم گشنیز: به مقدار لازم
گلپر: به مقدار لازم

فلفل قرمز: به مقدار لازم

زردچوبه: مقداری

ریحان و نعنا و مرزه: کمی

نمک : ١ قاشق غذاخوری سرخالی

دستور تهیه ترشی زردآلو

ابتدا زردآلوها را شسته ، خشک کرده و چهار قسمت کنید. در ظرف مناسب خشک بریزید.

بعد در ظرف دیگه ای سرکه، نمک، شهد نی شکر ، ادویه ، ریحان، نعناء و مرزه خرد شده را اضافه نموده و مواد را مخلوط کنید.

بعد این مایع را تا دهانه ظرف روی زردالوها ریخته بطوری که کاملا روی زردالوها پوشیده شود.

در ظرف ترشی زردالو را بسته، کنار میگذاریم و چهار هفته صبر می کنیم تا بخوبی برسد.

نوش جان

نکته :

من به جای شهد عسل ریختم.

مقاله مرتبط :   طرز تهیه ترشی چغندر

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.