دستور تهیه ترشی زردآلو خوشمزه و ملس
در بخش انواع ترشی طرز تهیه ترشی زردآلو این میوه تابستونی خوشمزه و خوش عطر را براتون انتخاب کردیم. الان که فصلشه این ترشی را درست کنید و در فصل زمستان با غذایتان میل کنید.
طرز تهیه ترشی زردآلو
زردآلو و هلو از میوه های پرخاصیت و خوشمزه تابستانی هستن که می تونید از اون مربا،ترشی، میوه خشک، لواشک و … درست کنید. با طرز تهیه ترشی زردآلو همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه ترشی زردآلو
زردالو: ۵٠٠ گرم
سرکه: دو لیوان
شهد نی شکر: نصف لیوان
ادویه ترشی: به مقدار لازم
تخم گشنیز: به مقدار لازم
گلپر: به مقدار لازم
فلفل قرمز: به مقدار لازم
زردچوبه: مقداری
ریحان و نعنا و مرزه: کمی
نمک : ١ قاشق غذاخوری سرخالی
دستور تهیه ترشی زردآلو
ابتدا زردآلوها را شسته ، خشک کرده و چهار قسمت کنید. در ظرف مناسب خشک بریزید.
بعد در ظرف دیگه ای سرکه، نمک، شهد نی شکر ، ادویه ، ریحان، نعناء و مرزه خرد شده را اضافه نموده و مواد را مخلوط کنید.
بعد این مایع را تا دهانه ظرف روی زردالوها ریخته بطوری که کاملا روی زردالوها پوشیده شود.
در ظرف ترشی زردالو را بسته، کنار میگذاریم و چهار هفته صبر می کنیم تا بخوبی برسد.
نوش جان
نکته :
من به جای شهد عسل ریختم.