دستور تهیه مربای کیوی - مجله سلامتی عطارباشی

دستور تهیه مربای کیوی

مواد لازم مربای کیوی

کیوی: یک کیلوگرم
شکر: یک و نیم کیلوگرم
جوهر لیمو: یک قاشق سوپ خوری
وانیل: نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه مربای کیوی

۱) کیوی ها را شسته و پوست آن را به صورت نازک با چاقو بکنید و سروته آن را نیز بزنید. سپس هرکدام را به قطر یک سانتی متر حلقه حلقه کنید.
۲) در یک قابلمه استیل یا لعابی، حدود یک استکان آب بریزید و مقدار یک و نیم کیلوگرم شکر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر در آب حل شود.پس از حل شدن شکر، حرارت دادن را ادامه دهید تا شیره جوشیده و قوام آید.
کیوی های حلقه حلقه شده را داخل شیره بریزید و کمی حرارت دهید. سپس جوهرلیمو را به همراه وانیل به آن اضافه کنید.
توجه داشته باشید که این مربا نباید زیاد بجوشد زیرا بافت کیوی نرم بوده و به سرعت له می شود. بنابراین با اولین جوش، زیر اجاق گاز را خاموش کنید و پس از سردشدن، داخل شیشه بریزید.
نکته۱) به دلیل آنکه کیوی پس از جوشیدن، رنگ اصلی خود را از دست می دهد، می توانید از رنگ سبزخوراکی مخصوص غذا استفاده کنید. این رنگ به صورت محلول در آب بوده یا به صورت پودری است که می توانید مقدار خیلی کمی از آن را در یک قاشق سوپ خوری آب حل کرده و سپس به مربا اضافه کنید.
نکته۲) باتوجه به اینکه رنگ مخصوص غذا معمولا خیلی غلیظ است، ابتدا یکی دو قطره از آن را در مربا بریزید و هم بزنید، اگر کافی نبود، دوباره کمی دیگر اضافه کنید تا رنگ مربا به صورت دلخواه درآید.
نکته۳) به جای وانیل از هل یا کمی گلاب نیز می توانید استفاده کنید.

 


نویسنده مطلب:




پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.