آشپزیساندویج و پیتزاغذای ایرانی و محلی

آموزش پخت شفدرز پای

روش تهیه شفدرز پای یا پای چوپان را برای شما عزیزان داریم که میتوانید در زیر آن را آموزش مشاهده نمایید و در منزل خود طبخ نمایید.

مواد لازم برای شفدرز پای یا پای چوپان :

سیب زمینی پخته ۳ عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱عدد بزرگ
قارچ ربع کیلو «اکثر»
فلفل دلمه به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
رب گوجه به مقدار لازم
ادویه هاي دلخواه به مقدار لازم

طرز تهیه شفدرز پای یا پای چوپان :

سیب زمینی را پخته پوره میکنیم یک کم نمک و آویشن و فلفل سیاه به آن اضافه میکنیم. گوشت را با پیاز ریز شده تفت میدهیم ادویه هاي دلخواه و رب گوجه را اضافه می‌کنیم یک کم که سرخ شد آب می ریزیم تا کاملا بپزد و آب آن کشیده شود.

قارچ خرد شده درشت با فلفل دلمه را تفت میدهیم و با روغن کم سرخ می‌کنیم. حالا داخل ظرف دلخواه لایه اول گوشت لایه بعد قارچ و فلفل دلمه و بعد یک لایه کلفت پنیر ولایه آخر سیب زمینی راکه به شکل گلوله کوچک درآورده ایم و می چینیم.

سس بشامل :

۱ و نیم قاشق آرد را تفت می‌دهیم یک کره ۵۰ گرمی اضافه میکنیم یک کم که سرخ شد یک لیوان شیر اضافه کرده هم می‌زنیم تا سس غلیظ شود بعد سه قاشق خامه به آن اضافه میکنیم.

حالا سس را روی مواد داخل ظرف ریخته و داخل فر از قبلا گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه قرار می‌دهیم. ۵۵ دقیقه هم گریل را روشن میکنیم.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *