آشپزیساندویج و پیتزا

طرز تهیه پیتزا گوجه فرنگی ، ریحان و ذرت

امروز قصد داریم طرز تهیه یک پیتزای کاملا سالم و خوش طعم را به شما آموزش دهیم که می توانید در کمتر از ۳۰ دقیقه، برای خودتان آماده کنید. کمی آرد ذرت کمک می کند خمیر پیتزا به ظرف پیتزا نچسبد و تردتر نیز بشود. اگر در خانه سینی مستطیلی پخت پیتزا ندارید، به جایش از یک سینی فر سنگین استفاده کنید. همانطور که از نام پیتزا مشخص است سبزیجات زیادی در آن به کار رفته است. ترکیب سبزیجات و پنیر پیتزا، به معنای به هم رسیدن فیبر، پروتئین و چربی سالم است که هر سه باعث می شوند انرژی پایداری داشته باشید. امیدواریم از این دستور پخت استفاده کنید و نظر خود را درباره آن برای ما در قسمت کامنت ها بنویسید.

مواد لازم پیتزا گوجه فرنگی ، ریحان و ذرت

۴۵۰ گرم خمیر پیتزای خنک شده ( داخل یخچال ) تازه

یک قاشق غذا خوری آرد ذرت زرد رنگ

یک دوم فنجان سس ماریانا ( ترکیب سس گوجه، سیر، پیاز و در صورت تمایل سبزیجات معطر )

یک گوجه فرنگی بزرگ، نازک برش خورده باشد.

دو سوم فنجان دانه های ذرت تازه

یک فنجان پنیر موزارلا ( ۱۰۰ گرم )

دو حبه سیر، ریز برش داده شده باشد

یک دوم قاشق چای خوری نمک

یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه

یک چهارم فنجان برگ ریحان

یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز

یک قاشق چای خوری روغن زیتون

یک قاشق غذا خوری بالزامیک

روش پخت پیتزا گوجه فرنگی ، ریحان و ذرت

۱- ظرف پخت پیتزای مستطیلی را داخل فر قرار دهید و فر را تا ۵۰۰ درجه فارنهایت ( ۲۶۰ درجه سانتی گراد ) گرم کنید. ( وقتی فر گرم می شود سینی پخت را در نیاورید )

خمیر را در یک ظرف مخصوص مایکروفر قرار دهید. با سلفون رویش را بپوشانید و به مدت ۳۰ ثانیه روی بالاترین درجه مایکروفرش کنید تا زمانی که خمیر مقدار گرم شود. خمیر را روی سطحی قرار دهید که مقداری آرد زده شده باشد. سپس آن را به مستطیلی ۳۸ در ۳۰ سانتی تبدیل کنید. آرد ذرت را روی یک کاغذ روغن بزرگ بریزید و اجازه دهید ۵ دقیقه بماند.

کاغذ روغنی و خمیر را روی یک سینی پخت صاف قرار دهید و آن را به مدت ۳ دقیقه در دمای ۵۰۰ درجه فارنهایت بپزید. سس گوجه را روی خمیر پیتزا پخش کنید. به صورت مساوی روی آن گوجه، ذرت، پنیر و سیر قرار دهید. سپس روی آن نمک و فلفل سیاه بریزید. به آرامی پیتزا را به سینی پخت مستطیلی منتقل کنید و به مدت ۱۲ دقیقه یا تا زمانی که روی پیتزا قهوه ای طلایی و گوشه هایش ترد شد، آن را در دمای ۵۰۰ درجه فارنهایت بپزید. روی آن ریحان و فلفل قرمز بریزید و در پایان نیز روی پیتزای خود به صورت مساوی، روغن زیتون و سرکه بالزامیک بریزید. هنگام سرو کردن، پیتزا را به ۶ قسمت تقسیم کنید.

اطلاعات تغذیه ای:

مواد گفته شده در این دستور پخت برای ۶ وعده و هر وعده شامل یک برش پیتزا است.

اطلاعاتی که در ادامه می آید، مربوط به یک وعده از این غذا می شود.

کالری: ۲۸۵

چربی در یک وعده: ۷٫۳ گرم

چربی اشباع در یک وعده: ۳٫۱ گرم

چربی غیر اشباع در یک وعده: ۱٫۹ گرم

چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: ۱٫۱ گرم

پروتئین در یک وعده: ۱۰ گرم

کربوهیدرات در یک وعده: ۴۳ گرم

فیبر در یک وعده: ۶ گرم

کلسترول در یک وعده: ۱۲ میلی گرم

آهن در یک وعده: ۱ میلی گرم

سدیم در یک وعده: ۵۵۲ میلی گرم

کلسیم در یک وعده: ۱۲ میلی گرم

قند در یک وعده: ۵ گرم

منبع: دکتر کرمانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *