دستور تهیه زیتون پرورده - مجله سلامتی عطارباشی

دستور تهیه زیتون پرورده

زیتون پرورده شمال با رب انار گردو ، روغن زیتون ، سبزی های محلی و افزودنی هایی مثل دانه انار خشکیده درست میشود.

بهتر است دانه انار خشک و رب انار را از شمال خریداری نمائید تا طعم واقعی زیتون پرورده را بچشید ، برای سبزی شمال هم جایگزین هایی وجود دارد …

مواد لازم زیتون پرورده

  • زیتون بی هسته ۵۰۰ گرم
  •  رب انار ۲ پیمانه
  • گردو چرخ شده ۳۰۰ گرم
  • آبلیمو ۲ قاشق
  • نعنا خشک ۱ قاشق
  • آویشن خشک ۱ قاشق
  • دانه انار و روغن زیتون از هر کدام ۲ قاشق

طرز تهیه زیتون پرورده

اگه زیتون شور یا ترش بود بین نیم تا یک ساعت درون آب خیس کنید ، اگر بیشتر از این مدت در آب بماند طعم واقعی اش را از دست میدهد ، زیتون را درون ابکش بریزید و پس از انکه اب اضافه خارج شد درون کاسه ای بزرگ بریزید.

رب انار ، ابلیمو و زیتون ها را به خوبی با هم مخلوط کنید ، بقیه مواد را نیز اضافه کنید و پس از اینکه بخوبی مخلوط شدند درون یخچال بگذارید تا خنک شود سپس میل نمائید.

رنگ زیتون پرورده : اگر در زیتون پرورده از گردوی بیشتری استفاده نمائید رنگ زیتون پرورده شما روشن تر و در صورتی که از انار بیشتری استفاده نمائید رنگ ان تیره تر خواهد شد.

منبع: ایران کوک

نویسنده مطلب:




پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.