دستور تهیه زیتون پرورده
زیتون پرورده شمال با رب انار گردو ، روغن زیتون ، سبزی های محلی و افزودنی هایی مثل دانه انار خشکیده درست میشود.
بهتر است دانه انار خشک و رب انار را از شمال خریداری نمائید تا طعم واقعی زیتون پرورده را بچشید ، برای سبزی شمال هم جایگزین هایی وجود دارد …
مواد لازم زیتون پرورده
- زیتون بی هسته ۵۰۰ گرم
- رب انار ۲ پیمانه
- گردو چرخ شده ۳۰۰ گرم
- آبلیمو ۲ قاشق
- نعنا خشک ۱ قاشق
- آویشن خشک ۱ قاشق
- دانه انار و روغن زیتون از هر کدام ۲ قاشق
طرز تهیه زیتون پرورده
اگه زیتون شور یا ترش بود بین نیم تا یک ساعت درون آب خیس کنید ، اگر بیشتر از این مدت در آب بماند طعم واقعی اش را از دست میدهد ، زیتون را درون ابکش بریزید و پس از انکه اب اضافه خارج شد درون کاسه ای بزرگ بریزید.
رب انار ، ابلیمو و زیتون ها را به خوبی با هم مخلوط کنید ، بقیه مواد را نیز اضافه کنید و پس از اینکه بخوبی مخلوط شدند درون یخچال بگذارید تا خنک شود سپس میل نمائید.
رنگ زیتون پرورده : اگر در زیتون پرورده از گردوی بیشتری استفاده نمائید رنگ زیتون پرورده شما روشن تر و در صورتی که از انار بیشتری استفاده نمائید رنگ ان تیره تر خواهد شد.