دستور تهیه مارمالاد توت فرنگی - مجله سلامتی عطارباشی

دستور تهیه مارمالاد توت فرنگی

مواد موردنیاز مارمالاد توت فرنگی

  • توت فرنگی ۱ کیلوگرم
  •  شکر ۱ کیلوگرم
  • ژلاتین ۶ ورق

طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی

ابتدا توت فرنگی‌ها را بشوئید سپس ریز خرد کنید ؛ شکر را روی توت فرنگی های خرد شده بریزید و به مدت ۳ ساعت استراحت دهید.

پس از مدت زمان لازم مخلوط توت فرنگی و شکر را همراه با چند لیوان آب داخل قابلمه‌ بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش آید ، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید تا قوام بیاید ، در این مدت چند بار کف روی مربا را بگیرید.

پس از قوام آمدن مربا باید ورقه های ژلاتین را در کمی آب جوش حل کرده و به مایه اضافه کرده و مخلوط کنید ، پس از چند جوش مایه را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

چنانچه ورقه ژلاتین در دسترس ندارید میتوانید برای تهیه مارمالاد مربا را غلیظ تر بردارید و در انتهای کار ۲ قاشق غذاخوری ابلیمو اضافه کنید.

منبع: ایران کوک

نویسنده مطلب:




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *