طرز تهیه ته چین گوشت گرمساری
چلو گوشت، یکی از قدیمی ترین غذاهای اعیانی مناطق مرکزی ایران است. غذایی چرب و پرکالری و البته همچنان گران که گرمساری ها به آن ته چین هم می گویند. این غذا در گرمسار و ورامین یکی از نذری های معروف است. هرچند شام عروسی هم می شود!
مواد لازم برای ته چین گوشت گرمساری
گوشت تازه بره نیم کیلو
برنج ۶ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
گرد لیمو ۱ قاشق غذا خوری
پیاز متوسط ۱ عدد
کشمش ۱۰۰گرم
زعفران ۱ قاشق غذا خوری برای تزیین
روغن به میزان لازم
طرز تهیه ته چین گوشت گرمساری
برنج را به مدت ۲ ساعت در آب و نمک میگذاریم تا خیس بخورد.
سپس برنج را میجوشانیم تا نیم پز شود.
گوشت را به صورت ورقه های نازک برش میدهیم و فلفل و نمک و گرد لیمو را لا به لای ورقه های گوشت میریزیم و پیاز را هم به صورت نگینی خورد میکنیم و لابه لای گوشت میریزیم.
کشمش را به مدت نیم ساعت خیس میکنیم.
ته قابلمه رابا روغن چرب میکنیم و مقداری از برنج (۴-۵ کفگیر)را در کف قابلمه میریزیم و گوشتی که از قبل آماده کردیم (به صورت خام) روی برنج میگذاریم و بقیه برنج را روی گوشت ها میریزیم.گوشه ای از قابلمه کشمش ها را روی برنج میریزیم تا همراه برنج دم بکشد.
یک فنجان آب درون قابلمه برنج میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بپزد.
منبع: نمناک