آشپزیخوراک و خورشغذای ایرانی و محلی

طرز تهیه ته چین گوشت گرمساری

چلو گوشت، یکی از قدیمی ترین غذاهای اعیانی مناطق مرکزی ایران است. غذایی چرب و پرکالری و البته همچنان گران که گرمساری ها به آن ته چین هم می گویند. این غذا در گرمسار و ورامین یکی از نذری های معروف است. هرچند شام عروسی هم می شود!

مواد لازم برای ته چین گوشت گرمساری

گوشت تازه بره نیم کیلو

برنج ۶ پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

گرد لیمو ۱ قاشق غذا خوری

پیاز متوسط ۱ عدد

کشمش ۱۰۰گرم
زعفران ۱ قاشق غذا خوری برای تزیین
روغن به میزان لازمته چین گوشت

ته چین گوشت

طرز تهیه ته چین گوشت گرمساری

برنج را به مدت ۲ ساعت در آب و نمک میگذاریم تا خیس بخورد.
سپس برنج را میجوشانیم تا نیم پز شود.
گوشت را به صورت ورقه های نازک برش میدهیم و فلفل و نمک و گرد لیمو را لا به لای ورقه های گوشت میریزیم و پیاز را هم به صورت نگینی خورد میکنیم و لابه لای گوشت میریزیم.
کشمش را به مدت نیم ساعت خیس میکنیم.

ته قابلمه رابا روغن چرب میکنیم و مقداری از برنج (۴-۵ کفگیر)را در کف قابلمه میریزیم و گوشتی که از قبل آماده کردیم (به صورت خام) روی برنج میگذاریم و بقیه برنج را روی گوشت ها میریزیم.گوشه ای از قابلمه کشمش ها را روی برنج میریزیم تا همراه برنج دم بکشد.
یک فنجان آب درون قابلمه برنج میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بپزد.

منبع: نمناک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *