تغذیه و تناسب اندامخواص میوه هانکته های تغذیه ای

نگاهی به خواص فلفل چیلی

فلفل قرمز تند یا فلفل چیلی از محبوب‌ترین ادویه‌ها بوده و توسط بسیاری از آشپزان مورد استفاده قرار می‌گیرد. این فلفل خواص فراوانی دارد که می‌توانند وضعیت سلامتی شما را به طور چشمگیری بهبود دهند. در این نوشتار قصد داریم به طور خلاصه به بررسی خواص فلفل چیلی بپردازیم. لطفا با عطارباشی همراه باشید.

خواص فلفل چیلی

از خواص فلفل چیلی می‌توان در کاهش گرفتگی‌ یا اسپاسم عضلانی و درد ناشی از آن نیز استفاده کرد.

چیلی این اثر درمانی فوق‌العاده را مدیون ماده‌ای است به نام کپسایسین (Capsaicin) که در حقیقت تندی آن را نیز باعث می‌شود.

کپسایسین بیشتر در بخش سفید درونی فلفل قرمز که مستقیما زیر پوست خارجی آن قرار گرفته و همچنین در دانه‌های آن وجود دارد.

برخی برای استعمال خارجی چیلی را با روغن ترکیب می‌کنند و این مخلوط را ۶ تا ۸ هفته نگه می‌دارند و سپس ترکیب به دست‌ آمده را روی عضلات سفت و گرفته خود پخش می‌کنند تا به خوبی جذب شود.

تندی این روغن باعث می‌شود که جریان خون شدت بگیرد و گرفتگی عضلانی برطرف شود. اثر این مخلوط به اندازه نوار چسب‌های گرمازایی است که هنگام گرفتگی‌های عضلانی از آن استفاده موضعی می‌شود.

منبع: دویچه‌وله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *