آشپزیخوراک و خورش

طرز تهیه خوراک گردن

خوراک گردن را می‌توانید به عنوان وعده ناهار یا شام خوشمزه و مقوی درست کنید و از بودن در کنار خانواده در سر سفره لذت ببرید.

مواد لازم خوراک گردن

۱)گردن گوسفندی:۱٫۵تا ۲کیلو

۲)پیاز:۵عدد بزرگ

۳)نمک وفلفل سیاه:بمیزان لازم

۴)ادویه:۱٫۵قاشق غذاخوری

۵)زرد چوبه:۲قاشق چای خوری

۶)زیره سبز:نصف قاشق چایخوری

۷)روغن:بمیزان لازم

۸)رب گوجه:۱قاشق غذاخوری(بدلخواه)

۹)سیر:۱حبه خرد شده

طرز تهیه  خوراک گردن

۱)گردن را بصورت سالم با یک عدد پیاز چهار قاچ میگذاریم تا آبپز شود وکمی نرم گردد.مواظب باشیم گوشت له نشود.

۲)پیازها را خرد نموده ودر روغن سرخ می کنیم

۳)حال بدو روش می توانیم این خوراک را آماده کنیم

۱-۳)با استفاده از اجاق گاز: که در این روش گردن را به ۲یا۳قسمت تقسیم کرده وبا پیاز مخلوط میکنیم کمی تفت دادیم ادویه,زردچوبه,نمک وفلفل وسیر را اضافه می نماییم حال ۱لیوان آب اضافه می نماییم ومی گذاریم با حرارت کم غذا آماده شود در صورتی که گوشت کاملا پخته نشده بود نصف لیوان آب اضافه می کنیم.واین کار را ادامه داده تا گوشت آماده شود.

۲-۳)با استفاده ازفر یا مایکرویو:گوشت را بصورت سالم در ظرف مخصوص قرار داده پیازهای سرخ شده ودیگر مواد را ه گوشت اضافه نموده ۱لیوان آب افزوده وظرف راداخل فر قرار می دهیم فراموش نشود روی ظرف فویل بکشیم

منبع: آشپزباشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *