دستور تهیه قهوه ماکیاتوی سرد کاراملی
ماکیاتوی سرد یکی از قهوههایی است که در منوی کافیشاپها با آن برخورد میکنید. این نوشیدنی کافئیندار سرد یکی از بهترین گزینهها برای طرفداران قهوه در فصل تابستان است.ماکیاتو درواقع اسپرسو با مقدار کمی شیر است. لایه زیری ماکیاتوی سرد هم شیری است که با اندکی شربت شیرین شده است. بعد از آن قطعات یخ و اسپرسو هستند. در آخر هم سس کارامل خوشمزه. ماکیاتوی سرد را میتوانید برای مهمانهای تابستانیتان تهیه کنید یا در یک بعد از ظهر گرم پس از یک روز کاری خستهکننده آن را برای خود تهیه کنید و به این ترتیب خستگی را از تن به در کنید. تهیه ماکیاتوی سرد هم خیلی سریع است و در مجموع با زمان لازم برای دم کردن اسپرسو ۱۰ دقیقه بیشتر طول نمیکشد.
مواد لازم قهوه ماکیاتوی
- شربت بار ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- شیر ۳/۴ پیمانه
- اسپرسو ۲۸ گرم
- سس کارامل
- یخ قالبی
طرز تهیه قهوه ماکیاتوی
اسپرسو را از قبل دم کنید و کنار بگذارید. شربت بار (شربت ساده) را با وانیل داخل لیوان بریزید و هم بزنید. بسته به سلیقه میتوانید مقدار بیشتر یا کمتری شربت استفاده کنید.
شیر را به شربت اضافه کنید و هم بزنید تا شیر شیرین شود (تقریباً نصف لیوان را پر میکند).
تعدادی یخ قالبی اضافه کنید در حدی که جا برای اسپرسو باقی بماند.
اسپرسو را اضافه کنید. در آخر هم سس کارامل را روی لیوان بریزید و از ماکیاتوی سرد لذت ببرید.
نکته: این مقادیر برای تهیه یک لیوان استارباکس بزرگ (۳۵۰ میلی لیتر) ماکیاتو کافی است. در ضمن به جای شربت میتوانید از شکر هم استفاده کنید ولی حل کردن شربت در شیر راحت تر است.