آشپزیغذای ایرانی و محلی

طرز تهیه ماش پلو

ماش پلو از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که بخش آشپزی سایت عطارباشی، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
ماش، یکی از حبوبات بسیار غنی و سرشاز از پروتئین، اسید فولیک، پتاسیم و بسیاری مواد مفید دیگر است، مفید برای بیماری های قلبی عروقی و همین طور فشار خون است، زود هضم است و به دیابتی ها توصیه می شود. ماش پلو غذایی بسیار خوشمزه است که به راحتی می توانید آن را تهیه کرده و با خوردن آن از خواص ماش بهره ببرید.

مواد موردنیاز ماش پلو

ماش: ۱ پیمانه
برنج: ۳ پیمانه
روغن: به میزان لازم
پیاز: ۱ عدد
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
شوید: به میزان لازم
زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری

نکاتی در مورد تهیه ی ماش پلو:

۱- برنج را از چند ساعت قبل در آب نمک خیس کنید. قبل از استفاده آن را آبکشی کنید.
۲- پیاز را پوست گرفته و خرد کنید.
۳۳- شوید را پاک کنید، سپس بشویید و پس از اینکه آبش رفت ریز خرد کنید . می توانید از شوید خشک هم استفاده کنید.

  1. ماش را به همراه ۱ لیوان آب در قابلمه ای ریخته و در حدی بپزید که نرم شوند.
  2. برنج را به همراه آب و قدری نمک در حدی بپزید که زیر دندان بیاید. سپس آن را آبکش کنید.
  3. در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط کمی روغن ریخته و پیاز را در آن تفت دهید. به آن نمک، فلفل و کمی زردچوبه بزنید. گوشت را هم اضافه کرده و تفت دهید.
  4. در قابلمه ای روی حرارت متوسط، کمی روغن ریخته و در صورت تمایل ته دیگ مورد نظر را در آن قرار دهید. برنج، ماش و شوید را لایه لایه در قابلمه بریزید و برنج را دم بگذارید.
  5. برنج را در ظرف مورد نظر بکشید، آن را با مقداری برنج زعفرانی و ترکیب گوشت تزیین کرده و میل کنید.
منبع: آشپزباشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *