طرز تهیه ماش پلو
- ماش پلو از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که بخش آشپزی سایت عطارباشی، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
ماش، یکی از حبوبات بسیار غنی و سرشاز از پروتئین، اسید فولیک، پتاسیم و بسیاری مواد مفید دیگر است، مفید برای بیماری های قلبی عروقی و همین طور فشار خون است، زود هضم است و به دیابتی ها توصیه می شود. ماش پلو غذایی بسیار خوشمزه است که به راحتی می توانید آن را تهیه کرده و با خوردن آن از خواص ماش بهره ببرید.مواد موردنیاز ماش پلو
- ماش: ۱ پیمانه
- برنج: ۳ پیمانه
- روغن: به میزان لازم
- پیاز: ۱ عدد
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: به میزان لازم
- زردچوبه: به میزان لازم
- گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
- شوید: به میزان لازم
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
نکاتی در مورد تهیه ی ماش پلو:
۱- برنج را از چند ساعت قبل در آب نمک خیس کنید. قبل از استفاده آن را آبکشی کنید.
۲- پیاز را پوست گرفته و خرد کنید.
۳۳- شوید را پاک کنید، سپس بشویید و پس از اینکه آبش رفت ریز خرد کنید . می توانید از شوید خشک هم استفاده کنید.
- ماش را به همراه ۱ لیوان آب در قابلمه ای ریخته و در حدی بپزید که نرم شوند.
- برنج را به همراه آب و قدری نمک در حدی بپزید که زیر دندان بیاید. سپس آن را آبکش کنید.
- در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط کمی روغن ریخته و پیاز را در آن تفت دهید. به آن نمک، فلفل و کمی زردچوبه بزنید. گوشت را هم اضافه کرده و تفت دهید.
- در قابلمه ای روی حرارت متوسط، کمی روغن ریخته و در صورت تمایل ته دیگ مورد نظر را در آن قرار دهید. برنج، ماش و شوید را لایه لایه در قابلمه بریزید و برنج را دم بگذارید.
- برنج را در ظرف مورد نظر بکشید، آن را با مقداری برنج زعفرانی و ترکیب گوشت تزیین کرده و میل کنید.