آشپزیغذای ایرانی و محلی

طرز تهیه سماق پلو

سماق پلو از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که بخش آشپزی سایت عطارباشی، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. سماق خواص بسیاری دارد، ضد التهاب، ضد میکروب، ضد قارچ و حاوی آنتی اکسیدان است. با پختن این غذا از این خواص سماق بهره ببرید.

مواد لازم برای سماق پلو

روغن: به میزان لازم
برنج: ۴ پیمانه
سماق:۵ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
زردچوبه: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری

نکاتی در مورد تهیه ی سماق پلو:

۱- برنج را از چند ساعت قبل در آب نمک خیس کنید. قبل از پخت آن را در آبکش بریزید.
۲- پیاز را پوست گرفته و خرد کنید.
۳- در صورت تمایل می توانید مقداری از برنج پخته را با آب چغندر، رنگی کنید.

مراحل تهیه سماق پلو

  1. برنج را به همراه آب و قدری نمک در حدی بپزید که زیر دندان بیاید. سپس آن را آبکش کنید.
  2. در کف قابلمه کمی روغن ریخته و ته دیگ دلخواهتان را در آن بگذارید. برنج نیم پز و سماق را لابه لای هم در قابلمه بریزید و آن را دم بگذارید.
  3. در این میان، پیاز رنده شده و گوشت چرخ کرده را با هم ترکیب کنید. به آن ها زردچوبه و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. مواد را خوب وزر دهید و بعد آن ها را به سایز دلخواه گرد کنید. در ماهیتابه کمی روغن ریخته و گوشت قلقلی ها را در آن تفت دهید تا کاملا مغز پخت شوند.
  4. برنج را در ظرف مورد نظر بکشید، در صورت تمایل با برنج زعفرانی تزیین کرده و در کنار گوشت قلقلی ها میل کنید.
منبع: سایت آشپزباشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *