طرز تهیه کدوی کبابی در فر - مجله سلامتی عطارباشی

طرز تهیه کدوی کبابی در فر

اگر می خواهید لاغر شوید، این کدوی رژیمی را بخورید.این کدوی کباب شده را می توانید همراه با مرغ یا ماهی بریان شده سرو کرده و از آن لذت ببرید.

مواد لازم برای کدو کبابی  در فر:

* کدوی متوسط ۴ عدد
* پیاز قرمز کوچک ۱ عدد
پوست رنده شده لیمو ۱ قاشق سوپخوری
آب لیمو  ¼ لیوان
روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری
برگ های تازه و کوچک نعنا ۲ قاشق سوپخوری

* کدوی متوسط، که طولی نصف شده و سپس در قاچ های درشت خورد شده باشد.
* پیاز قرمز کوچک، که نصف شده و سپس به صورت حلقه های نازک در آمده باشد.

طرز تهیه کدوی کبابی در فر :

دمای فر را روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کدو، پیاز، پوست رنده شدۀ لیمو، آب لیمو و روغن را در یک ظرف پخت و پز بریزید. به آنها نمک و فلفل اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند. برای ۱۸ تا ۲۰ دقیقه آنها را در فر بگذارید تا وقتی که کدو نرم شود. روی آن را با برگ های لیمو تزئین کرده و آن را سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد کدوی کباب شده در فر:

• کدوی کباب شده جزو پیش غذا – گوناگون می باشد.
• زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه.
• و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه می باشد .
• کدوی کباب شده را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
• توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب می باشد .

منبع: پرشین پرشیا

نویسنده مطلب:




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *