طرز تهیه قلیه مرغ برای بیماران دیابتی
قلیه ماهی یکی از خوشمزه ترین غذاهای جنوب ایران است. این بار این قلیه را با مرغ و مخصوص بیماران دیابتی درست کنید.
مواد لازم برای قلیه مرغ مخصوص بیماران دیابتی
سبزی قلیه ( شنبلیله و گشنیز به نسبت یک به دو) : دو پیمانه
تمر هندی : نصف بسته
رب گوجهفرنگی : نصف قاشق غذاخوری
سینه مرغ : یک عدد کامل
پیاز نگینی ریز خرد شده : یک دوم پیمانه
سیر : چهار حبه بزرگ
زعفران دم کشیده و فلفل قرمز و سیاه و زردچوبه و پودر سیر : به میزان کافی
طرز تهیه قلیه مرغ مخصوص بیماران دیابتی
تمر هندی را داخل دو لیوان آ ب جوش به مدت یک ساعت خیس میکنیم و عصاره آن را از صافی رد میکنیم و کنار میگذاریم.
پیاز را باکمی روغن تفت میدهیم تا سبک شود بعد سبزی قلیه خرد شده و سیر پوره شده را اضافه کرده و تفت می دهیم.
تمر هندی را اضافه می کنیم و می گذاریم با شعله کم بجوشد .
سینه مرغ را فیله می کنیم و به صورت نواری برش می زنیم و به صورت حلزونی می پیچیم وبا خلال دندان فیله ها را فیکس می کنیم.
کمی فلفل و پودر سیر و زردچوبه به فیله ها می زنیم و با مقدار کمی روغن سرخ می کنیم .
وقتی کار سرخ کردن فیله های حلزونی تمام شد خلال های دندان را از فیله ها خارج می کنیم و فیله ها را داخل خورشت می گذاریم.
کمی زعفران دم کشیده به خورش اضافه می کنیم و می گذاریم تا جا بیفتد.