آشپزیخوراک و خورش

دستور طبخ خورش آلو : درمان کننده بواسیر

گوشت گوسفند کثیر الغذا بوده و به سرعت  هضم می شود. تولید کننده خون صالح، تقویت کننده بدن و چاق کننده می باشد. پیاز خاصیت ضدعفونی کننده و میکروب کشی دارد. گوجه فرنگی دشمن سرطان است. طبیعی ترین، بهترین، و بی خطرترین راه معالجه یبوست و بواسیر، استفاده از اشکال مختلف آلو و آلوی خشک است که باید آن را به شکل پخته یا خیس کرده مصرف کنند.

مواد لازم خورش آلو

گوشت گوسفندی  ۵۰۰ گرم

آلو:  ۱۵ عدد

پیاز سرخ شده:  ۱ پیمانه

رب گوجه:  ۱ قاشق غذاخوری

پیاز:  ۱ عدد

نمک، فلفل:   به میزان لازم

 ادویه:  به میزان لازم

سلامتی خورش آلو

آلو تقویت کننده و تنظیم کننده دستگاه هاضمه است. آلو در معالجه کم خونی، ضعف و ناتوانی و خستگی جسمی مفید است.
رب گوجه و آلو بخارا طبع سرد دارند و گوشت گوسفندی، پیاز و ادویه جات طبعی گرم دارند.

طرز تهیه خورش آلو

۱٫    آلو را از قبل بگذارید خیس بخورد.گوشت و پیاز را در روغن کمی تفت دهید و مقداری آب رویش بریزید تا بپزد.
۲٫    بعد از اینکه گوشت کاملا پخت رب گوجه و نمک و فلفل و ادویه را هم بریزید و آلوها را نیز اضافه کنید و بگذارید که کاملا بپزد و جا بیفتد.
۳٫    پیاز داغ را روی غذا بریزید بذارید ۵ دقیقه با مواد بجوشد و بعد حرارت رو خاموش کنید. موقع کشیدن غذا روی خورشت کمی پیاز داغ بریزید.
منبع: آشپزباشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *