آشپزیترشی و شور

طرز تهیه خیار چنبر شور

فشار خون دارید؟! خیارشور هم دوست دارید؟!  ولی دڪتر گفته خیارشور نخورید چون فشار میره بالا؟؟
خب میدونید دلیلش چیه چون خیارشور رو با نمڪ ناسالم درست میڪنند ڪہ علت اصلی فشار خون افراد همون نمڪ مثلا ید داره

دیگه غصه نخورید الان بهتون با نمڪ دریا خیار چنبر شور سالم و مطمئن آموزش میدیم بعد هر چقدر دوست داشتید خیارشور بخورید تازه نمڪ دریا فشارتون هم تنظیم میڪنه…

مواد لازم خیار چنبر شور

خیار چنبر : ۲ کیلو

 نمک دریا:  ۱ لیوان
برگ کرفس : ۲۰۰ گرم
شوید : ۲۰۰ گرم
فلفل سبز تند: ۵ عدد
ترخون: ۳۰۰ گرم
سیر: ۱ بوته
تخم گشنیز : ۱ قاشق چایخوری
آب سالم و سرکه انگور خانگی : به مقدار لازم

طرز تهیه خیار چنبر شور

خیارچنبرها و سبزے ها را با آب سرد بشوئید و خوب خشڪ ڪنید تا ڪپڪ نزنند.

 در ظرفی مسی آب سالم ، سرڪہ انگور خانگے و نمڪ دریا را بہ جوش آورید ( مقدار سرڪہ نصف آب است ) سپس از روی حرارت برداشتہ و بگذارید خنڪ شود.

 درون شیشه اے تمیز مخلوطے از برگ ڪرفس خرد شده ، شوید ، فلفل سبز ، سیر ، تخم گشنیز و ترخون بهمراه خیارها بریزید سپس محلول اب و سرڪہ را روے مواد بریزید تا ڪاملا سطح خیارها با آن پوشیده شود سپس در شیشہ را محڪم ببندید و در دماے محیط به مدت ۱ هفته قرار دهید ، پس از این مدت خیارشورهاے اماده شده را درون یخچال بگذارید.

نکته:

 برای اینڪہ رنگ خیار چنبر شور تغییر نڪند و در این یڪ هفتہ آن را در محیطے ڪہ سایه دارد قرار دهید و برعڪس براے روشن شدن رنگ خیارچنبر شور ان را در نزدیڪے پنجره یا محیطی ڪہ نور خورشید میتابد قرار دهید.

 دمای آب و سرڪہ اے ڪہ روے خیار چنبر شور میریزید بسیار مهم است ، این آب باید گرم باشد یعنی وقتی انگشت خود را درون آب نمڪ میزنید گرماے آن را احساس ڪنید .
مقدار نمڪ دریا بستگے بہ خودتان دارد اما بہ طور معمول براے هر ۱۵ لیوان آب ۱ لیوان نمڪ مناسب میباشد….

 بہ هیچ عنوان براے ترد شدن خیار چنبر شور از زاج استفاده نڪنید ڪہ بـــسیار مضر است.

منبع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *