آشپزیپیش غذا و دسرسوپ و آش

طرزتهیه سوپ هویج و زنجبیل

سوپ  هویج و زنجبیل، مقوی و خوش طعم با رنگی فوق العاده است. سوپ هویج و زنجبیل سرشار است از سبزیجات و ادویه ها. ترکیب این دو، ارزش این سوپ را بسیار بالا برده است. فیبر و انواع ویتامین ها و مواد معدنی از سبزیجات وارد سوپ می شود و ادویه ها نیز خواص آرامش بخش و درمانی خاص خود را به سوپ می دهند. امیدوارم این غذا را درست کنید و از طعم فوق العاده اش لذت ببرید.

مواد لازم سوپ هویج

۹۰۰ گرم هویج ( حدود ۱۰ عدد هویج بزرگ )، انتهای هویج ها گرفته شده باشد و برش های ۲۵ سانتی خورده باشد.

۶ عدد پیازچه، قسمت های سفید و سبز کم رنگ، خرد شده باشد.

۳ حبه سیر که به خوبی خرد شده باشد.

۲ قاشق غذا خوری زنجبیل زنجبیل تازه و خرد شده

یک قاشق چای خوری پودر کاری

دو و یک دوم فنجان آب مرغِ کم نمک

یک دوم فنجان خامه

نمک

ماست ساده ( اختیاری )

گشنیز تازه و خرد شده ( اختیاری )

۲۲۶ گرم میگو پوست کنده، پخته شده و خرد شده

روش پخت سوپ هویج

هویج، پیازچه، سیر، زنجبیل، پودر کاری، آب مرغ و دو فنجان آب را داخل زودپز با هم ترکیب کنید. درپوش زودپز را بگذارید و ۷ تا ۸ ساعت، روی حرارت کم تا زمانی که هویج ها نرم شوند بپزید.بعد سوپ را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید آرام سرد شود. سوپ را در داخل مخلوط کن پوره کنید و سپس دوباره به زودپز بازگردانید. خامه را به سوپ اضافه کنید، نمک بزنید، درپوش زودپز را بگذارید و تا گرم شدن مجدد دوباره بپزید، حدود ۱۵ دقیقه.
سوپ داغ را با ملاقه درون کاسه ها بریزید و روی آن ماست و گشنیز بریزید. میگوها را روی سوپ ها قرار دهید و سرو کنید.

اطلاعات تغذیه ای:

مواد گفته شده در این دستور پخت، برای ۶ وعده می باشد که هر وعده شامل یک کاسه سوپ است.

اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این غذا است:

کالری: ۱۸۵

چربی در یک وعده: ۸ گرم

چربی اشباع در یک وعده: ۵ گرم

پروتئین در یک وعده: ۱۲ گرم

کربوهیدرات در یک وعده: ۱۸ گرم

فیبر در یک وعده: ۵ گرم

کلسترول در یک وعده: ۱۰۱ میلی گرم

سدیم در یک وعده: ۶۲۵ میلی گرم

منبع: دکتر کرمانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *