دستور تهیه خورش گردو
خورش گردو با طعم فوق العاده را در خانه درست کنید و از طعم فوق العاده و فوق العاده آن لذت ببرید. در کنار خانواده و در وعده ناهار میتوانید این خورش بینظیر را سرو کنید.
مواد مورد نیاز خورش گردو
گوشت گوسفندی «خردشده»: ۳۰۰ گرم
گردو «۴ پرشده»: ۳۰۰ گرم
پیاز «نگینی خردشده»: ۱ عدد
رب انار ملس: یک دوم پیمانه
زرشک: ۲ قاشق سوپخوری
فلفل: ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع: به میزان لازم
طرز تهیه خورش گردو :
داخل قابلمه اي مقداری روغن گرم کرده، پیاز را درون آن تفت دهید. سپس گوشت را به آن افزوده، با نمک، فلفل، زردچوبه و ۲ پیمانه آب با در بسته بگذارید تا بپزد.
گردو را با مقداری روغن تفت دهید.
رب انار و گردوی تفت داده شده را به مواد افزوده و بگذارید تا جا بیفتد. سپس از روی حرارت برداشته، داخل ظرفی سرو کرده و روی آن زرشک بریزید.