آشپزیپیش غذا و دسر

دستور تهیه دسر کرم زردآلو

آموزش درست کردن دسر خوشمزه برای تابستان که در هنگام عصرگاهی می‌تواند حس خوبی از خوردن دسر را به شما دهد. در این مقاله طرز تهیه دسری با زردآلو را به شما آموزش داده ایم. این دسر خوشمزه و راحت را درست کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم دسر کرم زردآلو

شیر: ۲ پیمانه
زرده تخم مرغ: یک عدد
شکر: یک دوم پیمانه
آرد: یک قاشق سوپ خوری سر پر
نشاسته ذرت: یک قاشق سوپ خوری سر پر
پنیر خامه اي: ۳ قاشق سوپ خوری
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری

مواد لازم رویه:

زردآلو: ۵ عدد
خلال پسته: ۲۰ گرم
پودر ژله آلوئه ورا: یک بسته
آب کمپوت هلو یا زردآلو: یک لیوان

طرز تهیه دسر کرم زردآلو

۱٫ زرده تخم مرغ و شکر را داخل شیرجوش ریخته مفید مخلوط کنید. آرد، نشاسته و شیر را اضافه کرده و پس از مخلوط شدن، روی شعله گذاشته و مدام هم بزنید تا کرم غلیظ شود. سپس از روی شعله برداشته و پنیر خامه اي را اضافه کرده و مفید مخلوط کنید.

۲٫ اگر گلوله گلوله شدند یک دور با همزن برقی بزنید. وانیل را اضافه کرده و در ظرف سرو بریزید. زردآلو را روی آن گذاشته و دور آن خلال پسته بپاشید و ژله آماده را روی آن بریزید وحدود ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

۳٫ برای تهیه ژله، پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و مفید هم بزنید تا ذرات ژلاتین حل شود. سپس یک لیوان آب کمپوت به آن اضافه کنید.

نکته:

۱٫ میتوانید زردآلو را پوره کرده و به همراه آب کمپوت به ژله اضافه کنید.

۲٫ میتوانید به جای زردآلو از هلو یا انبه بهره گیری کنید.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *