آشپزیغذای ایرانی و محلی

طرز تهیه پلوی زعفرانی و کوفته

آموزش تهیه پلوی زعفرانی خوشمزه و بینظیر برای شما که علاقه به خوردن پلو به همراه کوفته دارید آن هم از نوع کوفته اسپایسی. همه ي وقت پلوی زعفرانی طرفدارن چندان و خاص خود را داشته هست. در این مقاله طرز تهیه یک پلوی زعفرانی خوشمزه با کوفته اسپایسی را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم کوفته 

گوشت «چرخ کرده»: ۵۰۰ گرم
پیاز کوچک «خرد شده»: ۱ عدد
سیر: ۴ حبه
نان تست «خرد شده»: ۲ عدد
شیر: به مقدار لازم
زیره «پودر شده»: ۱ ق چ
فلفل سیاه «پودر شده»: یک دوم ق چ
فلفل قرمز «پودر شده»: ۳ ق چ
نمک: به مقدار لازم
روغن زیتون: ۸۰ گرم

مواد لازم پلو زعفرانی

برنج: یک و یک دوم پیمانه
زعفران «دم کرده»: به مقدار لازم
آب داغ: یک پیمانه
روغن زیتون: ۲ ق س
فلفل قرمز «خرد شده»: ۳ عدد
نمک: به مقدار لازم
آب مرغ: ۲ پیمانه

طرز تهیه پلوی زعفرانی و کوفته

۱٫ گوشت چرخ کرده، پیاز خرد شده و سیر له شده را با هم مخلوط کنید. نان هاي تست را خرد کرده و در مقداری شیر قرار دهید تا خیس خورده و نرم شوند، سپس زیر، فلفل سیاه،فلفل قرمز و نمک به مواد اضافه و مخلوط کنید.

۲٫ مواد را به خوبی روز دهید و گلوله هاي کوچکی از آن جدا کنید روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. کوفته ها را در روغن سرخ کنید تا کاملا برشته شوند، سپس آن ها را روی پارچه کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود.

۳٫ برای تهیه پلو، برنج یک پیمانه و آب داغ را حدود ۱۵ دقیقه در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا آب برنج کشیده شود.

۴٫ روغن زیتون را در ظرف جداگانه گرم کرده و فلفل قرمز خردشده را حدود ۵ دقیقه در آن تفت دهید سپس به آن برنج اضافه کنید. حدود ۱۰۰ دقیقه به پخت ملایم مواد ادامه دهید.

۵٫ زعفران دم کشیده، آب مرغ و نمک را اضافه کنید. هنگامی که آب مرغ به جوش آمد کوفته ها را اضافه کنید و به پخت مواد روی حرارت ملایم ادامه دهید تا آب بخار شود و برنج دم بکشد. سپس سرو کنید.

نکته: در صورت تمایل به جای فلفل قرمز می‌توانید از بادام پرک شده و برشته شده بهره گیری کنید.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *