آشپزیپیش غذا و دسر

دستور تهیه دسر خوشمزه ماقوت

آموزش درست کردن غذای خوشمزه و خوش عطر ماقوت را آماده نموده ایم. میتوانید آن را در خانه تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید

مواد لازم برای ماقوت

آب  ۲ لیوان « ۲ پیمانه »
نشاسته گل  ۲ قاشق غذاخوری
شکر  ۱/۳ لیوان
گلاب   ۱/۴ لیوان
زعفران به میزان لازم

طرز تهیه ماقوت

به نظر من ماقوت مفید اونی هست که مانند مسقطی کدر نباشد بلکه مانند ژله شفافیت داشته باشد و قوام ماقوت هم خیلی سفت و قابل برش خوردن نباشد.آب را بگذارید جوش بیاید. نشاسته را در نصف لیوان آب سرد تدریجی حل کنید تا روان شود.

نشاسته حل شده را تدریجی و در حال هم زدن به آب جوش اضافه کنید.

اگر هم نزنید یا یک دفعه بریزید نشاسته گلوله میشود.

چند لحظه صبر کنید تا نشاسته جوش بیاید و یک دقیقه بجوشد.

حالا شکر و زعفران را اضافه کنید. ترجیحا زعفران را هم گذشته از آن در یکی دو قاشق آب حل کنید. هم بزنید تا باز به جوش بیاید و شکر حل شود.

در مرحله آخر گلاب را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. یکی دو دقیقه کنار بگذارید و بعد ماقوت را در ظرف سرو بریزید.

اگر دوست داشتید بعد از برداشتن از روی حرارت یکی دو قاشق بادام خلال شده هم به آن اضافه کنید.

وقتی سرد شد به مدت دو الی سه ساعت در یخچال نگه دارید بعد ماقوت آماده هست.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *