آشپزیپیش غذا و دسر

طرز تهیه ژله تخم شربتی و لیمو

ما معمولا برای درست کردن ژله از پودر های آماده ژله استفاده میکنیم اما درست کردن ژله خونگی خیلی راحته و مزیتشم اینه که میتونیم در هر طعم و مزه ای که دوست داریم تهیه اش کنیم. در این مطلب هم من طرز تهیه یه ژله با تخم شربتی رو براتون میذارم که هم خوشمزه اس و هم مفید و گزینه خیلی خوبی هم برای سفره های افطار این روزهای گرم ماه رمضونه.

مواد لازم برای تهیه ژله تخم شربتی و لیمو

۵ پیمانه آب
۴ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
۲ الی ۳ قاشق غذاخوری تخم شربتی
۸ قاشق غذاخوری شکر
۱/۲ پیمانه گلاب
۳ عدد لیموترش

مراحل تهیه ژله تخم شربتی و لیمو

ابتدا باید تخم شربتی رو با ۳ پیمونه از آب مخلوط کنیم و برای ۲ الی ۳ ساعت تو یخچال بذاریم تا تخم شربتی ها آب رو به خودشون بکشن و حجمشون زیاد بشه.

مقدار تخم شربتی به سلیقه خودتون بستگی داره که ژله رو با تخم شربتی زیاد دوست داشته باشین یا کمتر.

حالا ۲ پیمانه مابقی آب رو داخل قابلمه ریخته و شکر هم بهش اضافه میکنیم.

پودر ژلاتین رو هم میریزیم داخل قابلمه و با حرارت ملایم مخلوط رو هم میزنیم.

به هم زدن ادامه میدیم تا مایه شفاف بشه و ژلاتین و شکر کاملا حل بشن.

حالا داخل یه کاسه مخلوط آب و تخم شربتی، مخلوط ژلاتین، گلاب و آب لیموترش تازه رو با هم مخلوط کرده و وقتی سرد شد میذاریمش تو یخچال تا یکم خودشو بگیره و بعد از اینکه فقط کمی خودشو گرفت کاسه رو از یخچال بیرون میاریم و مواد رو هم میزنیم.

میتونین بعد اضافه کردن همه مواد فورا مخلوط رو داخل قالب بریزین تا ببنده ولی اینطوری ممکنه تخم شربتی ها خیلی ته نشین بشن و یک بار همزدن ژله وقتی کاملا نبسته به ته نشین نشدن کامل تخم شربتی ها کمک میکنه.

در نهایت مایه ژله هم زده رو داخل قالب مورد نظرمون میریزیم و برای ۲ الی ۳ ساعت داخل یخچال میذاریم تا خودشو بگیره.

حالا کافیه قالب رو فقط برای یکی دو ثانیه داخل آب ولرم بذارین تا خیلی راحت از قالبش جدا بشه و بتونین تو ظرف سرو برش گردونین … نوش جان

منبع: دو نفره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *