آشپزیخوراک و خورشغذای ایرانی و محلی

طرز تهیه خورش پسته کوهی

آموزش تهیه پسته کوهی خوشمزه و فوق العاده را برای شما داریم که علاقه به تهیه غذا هاي خاص و خوشمزه دارید. پس در ادامه این غذا را با هم یاد بگیریم. بنه، ونوشک یا پسته کوهی از جمله گیاهان دارویی بومی استان کرمانشاه هست که اثر نیرو دهنده، محرک و قابض دارد.

مواد لازم خورش پسته کوهی

رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذا خوری
پیاز متوسط: ۱ عدد
ادویه شامل نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین: به مقدار لازم
ونوشک: نیم کیلو
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم

طرز تهیه خورش پسته کوهی

ابتدا دانه هاي ونوشک را جدا کرده سپس آن ها را شسته داخل آبکش میریزیم تا خشک شوند. سپس در تابه اي گوشت چرخ کرده را همراه ادویه «نمک. فلفل سیاه. دارچین. زردچوبه» تفت داده سپس پیاز خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. اخر سر رب را هم به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم سپس سه لیوان اب به مواد اضافه کرده و روشعله میگزاریم تا بپزد بعد از یک ربع ونوشکهای دانه شده را به خورشت اضافه کرده و نیم ساعت دیگر میگزاریم تا بپزد.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *