طرزتهیه مرغ مارینه یونانی - مجله سلامتی عطارباشی

طرزتهیه مرغ مارینه یونانی

علاقمندان به غذا هاي یونانی همراه با ما باشید چراکه یک غذای خوشمزه با مرغ برای شما داریم که ظاهر و همین طور مزه خوبی دارد.

مواد لازم برای مرغ مارینه یونانی

مرغ چند تکه
ماست ساده ۱ فنجان
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سیر له شده ۴ حبه
آویشن ۱ قاشق غذاخوری
لیموی متوسط ۱عدد
نمک نیم قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه به مقدار لازم
جعفری تازه چند شاخه
رزماری درصورت تمایل یه شاخه کوچک
جوز هندی رنده شده نصف جوز هندی

طرز تهیه مرغ مارینه یونانی

برای درست کردن مواد ماریناد، ماست، رزماری، جوزهندی، روغن زیتون، سیر له شده، آویشن، نمک و فلفل سیاه را در کاسه اي مخلوط کنید. با رنده پوست لیمو را ریز ریز رنده کنید و در کاسه بریزید. آب لیمو را نیز بگیرید و در کاسه بریزید. مواد را مفید مخلوط کنید. جعفری ها را کمی خرد کنید و داخل ماریناد بریزید.

تکه هاي مرغ و ماریناد را داخل یک کیسه زیپ کیپ بریزید، هوای کیسه را در حد امکان بگیرید و زیپ آن را ببندید. حالا مفید مواد و مرغ را با هم مخلوط کنید تا مرغ ها به خوبی به مواد ماریناد آغشته شوند. بگذارید نیم ساعت در یخچال بماند. نیم ساعت بعد، مرغ ها را کباب کنید یا در فر و در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت بپزید. پختن مرغ ها در فر، میتوانید انها را در سینی فلزی یا پیرکس بریزید و حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت در فر بپزید تا طلایی شوند.

دقت داشته باشید که این مرغ سیر دارد، اگر طرفدار سیر نیستید می‌توانید آن را حذف کنید.

نکته :

• وقتی مرغ ها را داخل پیرکس چرب شده «دو قاشق روغن» قرار می‌دهید سعی کنید مواد روی مرغ ها قرار بگیرد ولی مابقی مواد را نگه دارید و زمانی که خواستید بالای فر را روشن کنید برای گریل شدن مجددا موادها را روی مرغ ها بریزید و بگذارید داخل فر تا با حرارت خیلی کم گریل شود.

• ابتدا فر را گرم کنید و بعد حرارت آن را کم کنید تا ریز ریز کاملا بپزد. من ۴ ساعت گذاشتم.

• بهتر هست سیر را اصلا حذف نکنید.

• زمانی که مرغ ها را میخواهید داخل فر بگذارید کمی آویشن هم روی آن بپاشید.

منبع: پارس ناز

نویسنده مطلب:




پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.