آشپزیپیش غذا و دسر

دستور تهیه تارت خرما و گردو برای افطار

تارت خرما و گردو میتواند یکی از برترین گزینش ها برای سفره هاي افطار باشد تا یک غذایی مقوی و سالم مناسب ماه رمضان میل نمایید.تارت خرما و گردو را بعنوان وعده سحری یا هنگام افطار مصرف کنید و از خواص بی شمار و انرژی بخش خرما و گردو بهره مند شوید.

مواد لازم برای تهیه تارت خرما و گردو

خرما:  ۲۰۰ گرم
گردو:  ۱۰۰ گرم
شیر عسلی غلیظ:  یک بسته
بیسکوئیت دایجستیو:  ۱۵ عدد
کره: ۱۰۰ گرم
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری
پودر: دارچین یک قاشق چایخوری

طرز تهیه تارت خرما برای افطار ماه رمضان

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
بیسکوییت‌ها را خرد کنید و به حالت پودری در بیاورید. شکر، نمک و دارچین را به بیسکوییت‌هاي خرد شده اضافه کنید و هم بزنید.
کره را آب کرده و به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یک دستی به غلظت ماست به دست بیاید.
مایه را در قالب تارت بریزید و کاملا در قالب اکران کنید. مایه تارت را در فر به مدت ده دقیقه بپزید و بیرون آورید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود.
در این زمان خرماها را از وسط نصف و هسته‌هاي آن را خارج کنید و روی خمیر خنک شده بچینید و بعد روی آن یک لایه هم گردو بچینید و شیر عسلی را روی آن بریزید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا شیر عسلی رنگ قهوه‌اي روشن بگیرد.
بعد تارت را از فر خارج کرده و اجازه دهید سرد شود و برش زده و نوش جان کنید.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *