تغذیه و تناسب اندامنکته های تغذیه ایویتامین و مواد معدنی

دلایل مفید بودن اسیدهای چرب امگا ۳

اسیدهای چرب امگا ۳ از سالمترین موادغذایی به شمار می‌روند و به درمان و پیشگیری بسیاری از بیماری‌ها و به بهبود کلی کیفیت تغذیه‌ی ما کمک می‌کنند. لطفا با عطارباشی همراه باشید.

اسیدهای چرب امگا 3

 دلایل زیادی برای مفید بودن اسیدهای چرب امگا ۳ ذکرمی‌شود. اولین دلیل:

 آن‌ها جزء اصلی سلول‌های بدن را تشکیل می‌دهند و در مغز به فراوانی یافت می‌شوند. برای رشد طبیعی بچه‌ها- چه پیش از تولد و چه پس از تولد- لازم هستند و هیچ چیز نمی‌تواند جایگزین آن‌ها شود. برای رشد نوزاد، رشد مغز و چشم، و برای شکل‌گیری مهارت‌های حرکتی، ضروری است.

 اسیدهای چرب موجود در غذای بزرگسالان، فواید زیادی دارند:

 از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها مانند سرطان، دیابت و ناراحتی قلبی، پیشگیری می‌کنند، دوست قلبمان هستند زیرا قلب و سرخرگ‌ها را در وضعیت خوب نگه می‌دارند و مقدار تری گلیسریدها و چربی‌های مضر خون را پایین می‌آورند، برای سلامت روح مناسب هستند و برای پیشگیری و درمان افسردگی، جنون، پرخاشگری و اضطراب، مورد استفاده قرار میگیرند.

اسیدهای چرب در تغذیه کودکان و بزرگسالان نیز به کار برده می‌شوند و نتایج فوری در پی دارند از قبیل:

 بهبود عملکرد مغز و افزایش تمرکز، کمک به کاهش و افزایش وزن، کاهش ناراحتی‌های پیش از قاعدگی، کاهش دردهای قاعدگی، رفع گرفتگی ماهیچه‌ها، تسکین درد گردن و شانه، تقویت عملکرد ورزشکاران.

کلیک‌سلامت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *