با غذاهای مفید برای مغز آشنا شویم
بعد از بیماری های قلبی و سرطان، سکته ی مغزی یکی از عوامل شایع مرگ و میر در جهان محسوب می شود. تغذیه ی ناسالم، استرس و فشارهای روحی و … از دلایل مهم بروز سکته ی مغزی هستند، بنابراین با تغییر سبک زندگی و رژیم غذایی می توان خطر سکته ی مغزی را کاهش داد. در این نوشتار شما را با غذاهای مفید برای مغز آشنا میکنیم. لطفا با عطارباشی همراه باشید.
جودوسر
جودوسر یکی از غذاهای مفید برای مغز بوده و حاوی میزان زیادی مواد مغذی مانند آهن و زینک است که مصرف آن را کاهش می دهد و روی سلامت مغز موثر است. شما می توانید هر روز صبح برای صبحانه یک کاسه جو دوسر میل کنید تا میزان قند و کلسترول بد خون تان را پایین آورد.
طالبی و هندوانه
طالبی و هندوانه آب، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های فراوان و سدیم کم دارند، به همین دلیل مصرف این میوه ها کلسترول بد خون را کاهش می دهد و از تصلب شرایین پیشگیری می کند. شما می توانید در این روزهای گرم مصرف هندوانه یا طالبی را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
شیر
شیر حاوی پتاسیم، منیزیم و کلسیم فراوان است و مصرف آن فشار خون بالا را کنترل می کند. در نتیجه خطر ابتلا به بیماری های قلبی – عروقی نیز کاهش می یابد، بنابراین اگر می خواهید قلب تان سالم بتپد، مصرف روزانه ی یک لیوان شیر را در برنامه ی غذایی خود بگنجانید.
گوجه فرنگی
گوجه فرنگی منبع آنتی اکسیدان هایی مانند لیکوپن و حاوی اسید آمینه ای است که فشار خون را کاهش می دهد و جریان خون را بهبود می بخشد، در نتیجه خطر سکته ی مغزی را کاهش می دهد.
ماهی ساردین
ماهی ساردین منبع طبیعی چربی های سالم، کلسیم و ویتامین D است و مصرف آن دو بار در هفته قلب و مغز شما را در سلامت نگه می دارد. برای استفاده ی مفید از ماهی ساردین آن را از کنسرو در آورده و داخل یک ظرف شیشه ای بریزید.
چای سبز
چای سبز منبع طبیعی آنتی اکسیدان ها،پو لیفنول ها و ترکیبات ضرروی برای کاهش کلسترول خون و مقابله با پیری مغز است. برای بهره برداری هرچه بیشتر از فواید چای سبز، حدود یک ساعت بعد از وعده های غذایی اصلی یک فنجان چای سبز بنوشید.