آشپزیخوراک و خورشغذای بین المللی

دستور تهیه سینه مرغ گریل شده و سس مخصوص

مواد لازم مرغ گریل شده

  • ماست ساده: نصف فنجان
  • آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
  • گشنیز خرد شده: نصف فنجان
  • روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
  • سیر خرد شده: ۲ حبه
  • زیره سبز: یک و نیم قاشق چایخوری
  • پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
  • دارچین: نصف قاشق چایخوری
  • نمک: نصف قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
  • سینه مرغ بدون پوست و استخوان: ۶۸۰ گرم

دستور پخت مرغ گریل شده

ابتدا مواد سس یعنی ماست، آبلیمو، گشنیز، روغن زیتون، سیر، زیره، پاپریکا، دارچین، نمک و فلفل را در یک کاسه مخلوط کرده، سپس تکه های مرغ را داخل سس ریخته و ترکیب کنید. حالا یک کیسه پلاستیکی روی ظرف کشیده و آن را برای تمام شب یا دو ساعت داخل یخچال بگذارید.

اگر از دستگاه گریل گازی استفاده می کنید آن را با حرارت بالا گرم کنید و اگر از نوع زغالی است زغال ها را آماده کنید و اجازه دهید که یک طرف گریل حرارت کمتری از طرف دیگر داشته باشد. اگر گریل ندارید، می توانید از ماهیتابه های چدنی طرح گریل استفاده کنید.

دو طرف مرغ ها را روی حرارت بالا و مستقیم گریل کرده، سپس در طرفی از دستگاه گریل که حرارت کمتری دارد قرار دهید. درب گریل را گذاشته و چند دقیقه صبر کنید تا مرغ ها به خوبی بپزند.

نکته: حواستان باشد که اگر مرغ بیش از اندازه روی حرارت باشد خشک می شود.

منبع: فیتامین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *