آشپزیپیش غذا و دسرغذای بین المللی

طرز تهیه مطبل پیش غذای ساده لبنانی با بادمجان!

بادمجان در آشپزخانه هر ایرانی پیدا می‌شود، ما امروز پیش غذایی ساده وخوشمزه با این دوست بنفش ترتیب داده ایم!

مواد لازم مطبل پیش غذای ساده لبنانی

  • بادمجان  ۴ عدد متوسط
  • جعفری ریز شده  ۲ / ۱ لیوان
  • پیازچه ریز شده  ۲ / ۱ لیوان
  • کشک  ۱ لیوان
  • مایونز  ۱ قاشق غذاخوری
  • ارده  ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک  ۱ قاشق مرباخوری
  • آبلیمو  ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر کوبیده شده  ۲ عدد
  • روغن زیتون  ۴ قاشق غذاخوری

 طرز تهیه مطبل پیش غذای ساده لبنانی

۱. بادمجان‌ها را شسته در سینی فر گذاشته سپس سینی را به مدت ۱ ساعت با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا بادمجان‌ها خوب بپزند و مغز آن نرم شود.
۲. بادمجان‌ها را کنار بگذارید تا خنک شوند سپس پوست آن‌ها را جدا کرده در مخلوط کن ریخته و بقیه مواد را به آن اضافه کنید و با مخلوط کنید خوب مخلوط کنید.
۳. مطبل (متبل) را در ظرفی ریخته روی آن را روغن زیتون بریزید و با قاشق روی آن را صاف کنید.
۴. روی مطبل (متبل) را با چند برگ نعنای تازه تزئین کنید.
نکته: این پیش غذا باید به صورت سرد مصرف شود.

منبع: سیمرغ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *