طرز تهیه خرمای مغزدار شکلاتی برای ماه رمضان
آموزش درست کردن خرمای مغزدار شکلاتی و خوشمزه را برای شما عزیزان داریم کهمیتوانید در ایام ماه رمضان آن را درست کنید.
مواد لازم خرمای مغزدار شکلاتی
خرما ۲۴ عدد
بادام درختی «بدون نمک و بوداده شده» ۲۴ عدد
شکلات تخته اي «تلخ یا شیرین» ۱و ۱/۲ پیمانه
پودر بادام و پسته و… «تزیین» به مقدار لازم
دارچین ۱ ق چ
روغن مایع «گیاهی/ کانولا ، ذرت ، سبوس برنج ، کنجد و…» ۱ ق چ
طرز تهیه خرمای مغزدار شکلاتی
۱-ابتدا خرما ها را شکاف داده هسته را خارج نموده و داخل آن یک عدد بادام قرار میدهیم. وقتی خرما ها آماده شد.
۲-در ظرفی شکلات + روغن + دارچین را مخلوط نموده به روش بن ماری شکلات را ذوب می کنیم.
۳-سپس خرماهای آماده شده را داخل ظرف شکلات زده و مفید کاور می کنیم تا کاملا با شکلات پوشش داده شوند.
۴-همه ي خرماها را شکلاتی نموده روی کاغذ روغنی میگذاریم تا کمی سفت شوند.
۵-کمی که سفت شدند پودر بادام و پسته می پاشیم.
۶-در لاینرهای شکلات قرار داده.
۷-به مدت ۲ ساعت «یا تا زمانی که کاملا سفت شوند» در یخچال گذاشته تا کاملا اماده شوند.
نکات:
۱- مقدار هاي ذکر شده به اندازه ۲۴ عدد خرما هست میتوانید این مقدار ار کم یا چندان کنید.
۲- در رسپی از بادام درختی اتفاده شده میتوانید از پسته و گردو و فندق نیز بهره گیری کنید اما با دقت به گرمی هوا گردو را در این فصل توصیه نمیکنم و برترین گزینش پسته و بادام و فندق هست.
۳- بهره گیری از مغز پسته و مغز فندق دراین رسپی بسیار خوشمزه و خاص خواهد بود
۴- داخل خرما ها را میتوانید با دو مغز هم پر کنید.
۵- برای تزیین هم میتوانید از پودر فندق و پسته بهره گیری کنید ترکیب مغزها و نوع مغز انتخابی کاملا سلیقه اي هست.
۶- بجای پاشیدن پودر پسته در انتهای کار میتوانید کل خرما را درپودر هاي گوناگون بغلطانید و هر کدام را با یک مغز پودر شده کاور کنید.
۷- اگر زمان کافی ندارید میتوانید در فریزر نیز قرار دهید تا زودتر اماده شود
۸- حتما ۱۰ دقیقه گذشته از سرو از یخچال خارج کنید.
۹ – در رسپی از شکلات چیپسی بهره گیری شده / نوع شکلات انتخابی سلیقه اي هست.
۱۰- **ونکته آخر که بسیار مهم هست . همونطور که در ابتدای دستور اشاره کردم بهره گیری از شکلات تلخ در این رسپی ارزش خوراکی بالایی دارد.