طرز تهیه ارده پلو غذای محلی خوزستانی ها - مجله سلامتی عطارباشی

طرز تهیه ارده پلو غذای محلی خوزستانی ها

یکی از خوشمزه ترین غذا هاي هر شهری غذا هاي محلی آن شهر میباشد این غذاها طرز تهیه آنها برای خیلی از افراد بسیار مهم می باشد ما در این بخش طرز تهیه غذا ي خشمزه محلی خوزستانی ها را برای شما عزیزان آموزش خواهیم داد که بسیار غذا هاي پر مخاطبی میباشد. حالا که ماه مبارک رمضان هست، می‌توانید تنوع به خرج دهید و برای افطار یا سحری، غذا هاي محلی که تا به حال نخورده اید را درست کنید.

ارده پلو غذای محلی خوزستانی ها

مواد لازم ارده پلو

برنج: ۴ پیمانه
ماش: ۲ پیمانه
نمک: به مقدار لازم
ارده تیره رنگ «همون کنجد سایید»: به مقدار دلخواه

طرز تهیه ارده پلو

۱٫ این پلو مثل ماش پلو کم نمک هستش. ماش را قبلا خیس کرده و بپزید. برنج را داخل آب جوش ریخته و ماشی که قبلا پخته و آبش رو کشیده، داخل برنج بریزید و آبکش کنین.

۲٫ سپس ماش پلو رو دم کنین. بعدا پلو ماش دم کشیده رو توی سینی میکشیم تا کمی بخارش خارج بشه.

۳٫ نیازی نداره روغن بهش بدین چون ارده چرب هستش. سپس به میزان دلخواه ارده روی پلو بریزین و با چنگال هم بزنین و سپس همراه با شیره خرما سرو کنین.

نکات:

۱٫ این همون ارده پلو یا آش خرده خوزستان هستش.

۲٫ اونایی که ارده دوست نداشته باشن این غذا رو نمی پسندن. برخی وقتا به جای شیره خرما و سییلون که خرمای سابیده هستش، خود خرما رو موقع دم کشیدن لا به لای برنج میذارن. که اینجوری هم خوشمزه میشه. مقدار ارده دلخواه هستش.

منبع: پارس ناز

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.