آشپزیغذای ایرانی و محلیکباب و کتلت

طرز تهیه کوفته ترکی ایزگا

آموزش درست کردن کوفته ترکی را برای خانم هاي کدبانوی خانه داریم، می توانید به راحتی این غذای خوشمزه و پرطرفدار را درست کنید. کوفته ایزگارا، یک کوفته بی نظیر خوشمزه استانبولی هست که به صورت هاي مختلفی بهره گیری میشود، به تنهایی، در کنار پاستا یا آش ها و یا برنج و گوجه. توصیه می کنیم این غذا را از دست ندهید.

مواد لازم کوفته ترکی ایزگا 

سیر رنده شده ۳ حبه
پیاز رنده شده ۲ عدد
فلفل دلمه اي قرمز رنده شده ۱ عدد
فلفل سبز خرد شده ۱-۲ عدد
گوشت چرخ کرده ۱ کیلوگرم
زیره سبز ۱/۴ قاشق چایخوری
سماق ۱/۴ قاشق چایخوری
زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
گشنیز خرد شده ۱ پیمانه
پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه کوفته ترکی ایزگا 

۱٫ آب پیازها را گرفته، سپس با گوشت چرخ‌کرده، سیر، گشنیز، فلفل دلمه‌اي، پودر فلفلقرمز، فلفل سبز، زیره، پودر سماق، زنجبیل و نمک مخلوط کرده و ورز می‌دهیم.

۲٫ در صورت دلخواه مغز یک عدد نان باگت را در پیمانه شیر حل کرده و به مواد اضافه می کنیم.

۳٫ از مواد به اندازه نارنگی برداشته، به شکل گرد یا بیضی مانند کتلت در دست شکل میدهیم.

۴٫ سپس در سینی فر چرب شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه آن را می پزیم.

سایر نکات:

۱٫ می توانید این کوفته را در ماهیتابه و روی گاز با روغن کم و حرارت ملایم نیز سرخ کنید.

۲٫ میتوان کوفته ها را در سس گوجه فرنگی کمی جوشاند و سپس سرو کرد.

۳٫ در صورت دلخواه می توانید یک تا دو عدد تخم مرغ به مواد اضافه نمایید.

۴٫ خمیر نان باگت در این غذا باعث لطیف شدن آن میشود.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *