خواص و مزایای میوه آکایی بری - مجله سلامتی عطارباشی

خواص و مزایای میوه آکایی بری

آنها بومی منطقه آمازون و یک غذای اصلی آنها هستند. با این حال آنها به تازگی در سطح جهانی به ویژه به برای سلامت محبوبیت به دست آورده اند. این میوه بنفش تیره مطمئناً بسته بسیاری مغذی است و حتی ممکن است

برخی از مزایای سلامت را داشته باشد که ۵ مورد آن  در این مقاله شرح داده می شود.

آکایی بری چیست؟

آکایی بری Acai Berries با ۱ اینچ (۲٫۵ سانتی متر) میوه گرد که بر روی درختان نخل آکایی در جنگلهای انبوه مرکزی و جنوبی آمریکا رشد می کنند پوست آنها بنفش تیره و گوشت به رنگ زرد در اطراف یک دانه بزرگ است.
زیرا آنها مثل زردآلو و زیتون حاوی چاله هستند از لحاظ فنی یک توت نیستند بلکه یک آلو هستند با این وجود، آنها معمولاً به عنوان انواع توت ها اشاره شده اند.
در جنگل های بارانی آمازون، انواع آکایی بری مکرر با وعده های غذایی مصرف می شوند.
برای خوراکی ساختن، پوست سخت بیرونی آنها برای نرم شدن خیسانده می شود و سپس له شده به شکل خمیر بنفش تیره در می آید.
آنها طعم خاکی دارند که اغلب به عنوان اختلاف بین تمشک و شکلات شیرین نشده هستند.
انواع آکایی بری برای صادرات، به عنوان یک پوره میوه های یخ زده، پودر خشک شده و یا آب فشرده به فروش می رسد.
انواع آکایی بری Acai Berries نیز گاهی اوقات به مواد غذایی برای عطر و طعم، از جمله ژله لوبیا و بستنی استفاده می شود در حالی که برخی اقلام غیر غذایی مانند کرم بدن حاوی روغن آکایی است.

۱٫ آنها مغذی و متراکم هستند
انواع آکایی بری با یک مشخصات تغذیه ای منحصر به فرد برای یک میوه دارد آنها تا حدودی در چربی بالا و قند پایین هستند.
۱۰۰ گرم از خمیر میوه های یخ زده آکایی بری شامل:
کالری: ۷۰
چربی: ۵ گرم
چربی اشباع شده: ۱٫۵ گرم
کربوهیدرات: ۴ گرم
شکر: ۲ گرم
فیبر: ۲ گرم
ویتامین آ: ۱۵ درصد از RDI
کلسیم: ۲٪ از RDI
با توجه به مطالعه ونزوئلا، انواع آکایی بری نیز حاوی مقداری از مواد معدنی دیگر، از جمله کروم، روی، آهن، مس، منگنز، منیزیم، پتاسیم و فسفر می باشد.
اما برخی از قدرتمند ترین خواص درمانی آکایی از ترکیبات گیاهی است.
یکی از قابل توجه ترین در میان اینها آنتوسیانین ها است که به آکایی رنگ بنفش عمیق داده که به عنوان آنتی اکسیدان ها در بدن عمل می کند.
شما همچنین می توانید آنتوسیانین را در غذاهای آبی، سیاه و بنفش دیگر مانند لوبیا سیاه و بلوبری پیدا کنید.

۲٫ آکایی بری دارای آنتی اکسیدان می باشد

آنتی اکسیدان ها مهم هستند زیرا آنها اثرات مخرب رادیکال های آزاد را در سراسر بدن خنثی می کنند.
اگر رادیکال های آزاد توسط آنتی اکسیدان ها خنثی نشوند آنها می تواند به سلول ها آسیب برساند و منجر به تعدادی از بیماری ها از جمله دیابت، سرطان و بیماری های قلبی می شوند.
انواع توت ها آکایی با یک مقدار فوق العاده بالایی آنتی اکسیدان دارند میوه های دیگر غنی از آنتی اکسیدان مانند بلوبری و کران بری می باشند.
محتوای آنتی اکسیدانی مواد غذایی معمولاً به علت نمره جذب رادیکال اکسیژن ظرفیت (ORAC) اندازه گیری می شود.
در مورد آکایی ۱۰۰ گرم خمیر یخ زده دارای ORAC 15405 است در حالی که همان مقدار بلوبری نمره ۴۶۶۹ دارد.
این آنتی اکسیدان ها از تعدادی از ترکیبات گیاهی در آکایی از جمله آنتوسیانین می آید.
در سال ۲۰۰۸، محققان خمیر آکایی، آب آکایی Acai را روی ۱۲ داوطلب بدون نوشیدن آنتی اکسیدان ها در چهار زمان مختلف بررسی کردند و سپس خون آنها را برای آنتی اکسیدان تست کردند.
ترکیبات آنتی اکسیدانی در آکایی به خوبی در روده جذب شد.
همچنین نشان می دهد که خمیر آکایی یک منبع آنتی اکسیدان بهتر از آب آکایی است.

۳٫ آنها ممکن است سطح کلسترول را بهبود بخشند

مطالعات حیوانی نشان داده اند که  آکایی می تواند به بهبود سطح کلسترول را با کاهش کلسترول LDL و کل کمک کند.
و این امکان وجود دارد که یک اثر مشابه در انسان داشته باشد.
مطالعه سال ۲۰۱۱ بود به ۱۰ بزرگسال دارای اضافه وزن مخلوط  آکایی دو بار در روز به مدت یک ماه داده شد به طور کلی، کلسترول کل و ” LDL” آنها در پایان مطالعه پایین تر بود.
با این حال، چند اشکالاتی به این مطالعه وجود دارد این مطالعه کوچک بود و هیچ گروه شاهد وجود نداشت.
در حالی که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است این امکان وجود دارد که آنتوسیانین ها در آکایی مسئول تاثیر مثبت در سطح کلسترول خون باشد از آنجا که مطالعات این ترکیب گیاهی را با بهبود HDL و کلسترول LDL مرتبط دانسته اند.
علاوه بر این، آکایی شامل استرول های گیاهی است که از جذب کلسترول توسط بدن جلوگیری می کند.

۴٫ آنها ممکن است اثرات ضد سرطان مناسب داشته باشند.

در حالی که هیچ یک از غذاها در برابر سرطان اثر سحر و جادو ندارد برخی از مواد غذایی برای جلوگیری از تشکیل و گسترش سلول های سرطانی شناخته شده اند.
هر دو مطالعه در لوله آزمایش و در حیوانات این نوع اثر ضد سرطان را در آکایی نشان داده است.
در موش، خمیر آکایی بروز سرطان روده بزرگ و مثانه را کاهش می دهد.
با این حال، مطالعه دوم در موش نشان داده است که آن هیچ تاثیری در ابتلا به سرطان معده ندارد.
محققان نتیجه گرفته اند که آکایی می تواند نقش مهمی در درمان سرطان در آینده داشته باشد تحقیقات بیشتری از جمله در انسان مورد نیاز است.

۵٫ آکایی بری می توانند عملکرد مغز را افزایش دهد

بسیاری از ترکیبات گیاهی در آکایی با هم می تواند مغز شما را از آسیب همراه با افزایش سن محافظت می کند.
مطالعات متعدد این نوع از اثر حفاظتی را در موش های آزمایشگاهی نشان داده اند.
آنتی اکسیدان ها در آکایی با اثرات مخرب التهاب و اکسیداسیون در سلول های مغز مقابله می کند که می تواند روی حافظه و یادگیری تاثیر بگذارد.
در یک مطالعه، آکایی حتی به بهبود حافظه در موش پیر کمک می کند.

اشکالاتی که با آکایی بری وجود دارد

با توجه به اینکه آکایی یک میوه سرشار از آنتی اکسیدان سالم است در کل اشکالاتی زیادی با خوردن آن وجود ندارد.
در حالی که تحقیقات اولیه امیدوار کننده است بررسی اثرات آن بر سلامت انسان کوچک و کمیاب بوده است.
به خاطر داشته باشید که اگر شما آن را خرید می کنید خمیر از پیش پردازش نباشد برچسب مواد تشکیل دهنده را بررسی و مطمئن شوید که آن مواد اضافه شده نداشته باشد.
برخی از آنها مقدار بسیار بالایی قند اضافه شده دارند.

منبع: رژیم سلامتی

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.