طرز تهیه رسپی مرغ با فیلینگ پنیر ماتزرلا - مجله سلامتی عطارباشی

طرز تهیه رسپی مرغ با فیلینگ پنیر ماتزرلا

رسپی مرغ غذای خوشمزه اي هست که همراه با فیلینگ پنیر ماتزرلا سرو میشود و میتوان آن را جزء غذا هاي لاکچری به حساب آورد.

مواد لازم رسپی مرغ

سینه مرغ «درشت خرد شده»: ۷۵۰ گرم
نارگیل «پودر شده»: یک چهارم پیمانه
ساقه پیازچه «خرد شده»: ۳ عدد
سیر «ریز خرد شده»: ۲ حبه
سس خردل دیژون: ۲ ق س
تخم مرغ: یک عدد
پودر فلفل قرمز: یک دوم ق چ
نمک: یک دوم ق چ
فلفل سیاه تازه «پودر شده»: یک دوم ق چ
پنیر ماتزرلا «حدود یک سانتی برش خورده»: ۱۲۰ گرم
بادام «پودر شده»: یک پیمانه
روغن سرخ کردنی: ۲ الی ۳ پیمانه

مواد لازم برای سس:

روغن کانولا یا روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
سس کچاپ تند: یک سوم پیمانه

روش تهیه رسپی مرغ

۱٫ مرغ، پیازچه، سیر، تخم مرغ، سس خردل، نارگیل پودر شده، پودر فلفل قرمز، نمک وفلفل سیاه پودرشده را در غذاساز بریزید.

۲٫ مواد را با هم به خوبی مخلوط کنید تا به صورت خمیری یکدست درآیند.

۳٫ حدود یک قاشق سوپ خوری از مخلوط را برداشته و کف دست خود قرار دهید. یک تکه پنیر ماتزرلا در وسط آن قرار داده و مخلوط مرغ را دور آن بپیچید.

۴٫ بادام پودر شده را در ظرف مناسبی بریزید و گلوله هاي گوشت را در بادام پودر شده بغلتانید تا کاملا آغشته شوند.

۵٫ کوفته را در بین دستان خود کاملا شکل دهید. آن را درون ظرف مناسبی قرار داده و اینکار را با بقیه مواد تکرار کنید.

۶٫ ۲ الی ۳ پیمانه روغن در ظرف مناسبی روی حرارت چندان قرار دهید تا کاملا داغ شود. سپس کوفته ها را به مدت ۳ الی ۴ دقیقه در روغن سرخ کنید تا کاملا برشته شوند.

۷٫ برای تهیه سس، مواد را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط به جوش آورید و گه گاه هم بزنید. سپس سس را روی کوفته ها بریزید. این کوفته هاي خوشمزه را به صورت گرم وهمراه با سس مایونز، انواع دیپ ها و سبزیجات خلال شده بلافاصله سرو نمایید.

توصیه:

۱٫ میتوانید از روغن نارگیل و یا کره برای سرخ کردن کوفته ها بهره گیری کنید.

۲٫ می‌توانید کوفته ها را در سینی فر پوشده شده با کاغذ روغنی چیده و به مدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد «۴۲۵ درجه فارنهایت» قرار دهید و سپس دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد «۳۵۰ درجه فارنهایت» قرار داده و حدود ۲۰۰ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا کوفته ها کاملا ترد و برشته شوند.

۳٫ کوفته ها را پس از سرخ شدن روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی انها گرفته شود.

ارزش خوراکی هر کوفته:

۶۹ کالری، ۴٫۲ گرم چربی کلی «۱٫۵ گرم چربی اشباع شده»، ۲۳ میلی گرم کلسترول، ۱۶۹ میلی گرم سدیم، ۱٫۴ گرم کربوهیدرات، ۰٫۷ گرم فیبر، ۶٫۲ گرم پروتیین.

منبع: پارس ناز

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.