آشپزیسالاد و سس

شامی سبک و هیجان‌انگیز برای آخر هفته

طرز تهیه سالاد سیب‌زمینی و سبزیجات

دستور آشپزی امروز به طرز تهیه یک سالاد کاملا تابستانی به نام سالاد سیب‌زمینی و سبزیجات اختصاص دارد که می‌تواند در مهمانی‌های شام یا عصرانه‌تان، خودنمایی کند.

مواد لازم برای تهیه این سالاد شامل ۲ عدد تخم‌مرغ پخته بزرگ، حدود ۱۰ عدد سیب‌زمینی کوچک پخته، نصف فنجان سس مایونز کم‌چرب، نصف فنجان ماست چکیده کم‌چرب، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر، مقداری فلفل، ۲۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید، نصف قاشق چای‌خوری نمک، ۱ عدد فلفل دلمه‌ای قرمز متوسط خردشده، نصف فنجان پیاز قرمز خردشده، نصف فنجان ساقه کرفس ترد خردشده، یک‌چهارم فنجان جعفری ساطوری، ۲ قاشق غذاخوری خیارشور ریزشده و ۱۱ قاشق غذاخوری موسیر تازه خردشده می‌شود.

برای آماده کردن سالاد سیب‌زمینی ابتدا باید تخم‌مرغ‌ها و سیب‌زمینی‌ها را به‌صورت نگینی خرد کنید. حالا، ماست، سس مایونز، روغن زیتون و فلفل را با هم ترکیب کنید تا سس یکنواختی به‌دست بیاید. سپس،‌ سیب‌زمینی‌های خردشده را در ظرف بزرگی بریزید. سرکه و نمک را به آن اضافه کنید. فلفل دلمه‌ای، پیاز، کرفس، جعفری، خیارشور، موسیر و تخم‌مرغ‌ها را هم به ظرفتان بیفزایید. کل سالاد را با سسی که آماده کردید بپوشایند و به‌آهستگی و بدون اینکه بافت سیب‌زمینی و تخم‌مرغ از هم بپاشد، سالاد را هم بزنید. حدود ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا سالاد داخل یخچال خنک شود و سپس آن را سرو کنید.

هر نصف فنجان از این سالاد حاوی ۱۱۹ کیلوکالری انرژی، ۵ گرم چربی، ۴۰ میلی‌گرم کلسترول، ۱۴ گرم کربوهیدرات، ۴ گرم پروتئین، ۱ گرم فیبر، ۳۲۱ میلی‌گرم سدیم و ۹۷ میلی‌گرم پتاسیم است. ضمن اینکه می‌تواند ۷۰ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین C و ۲۰ درصد به ویتامین A را تامین کند.

منبع: سلامتیسم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *