آشپزیسالاد و سس

طرز تهیه سالاد مرغ بهاری

خوردن یک سالاد خوشمزه همیشه رضایت بخش است ، در این آموزش آشپزی قصد داریم طرز تهیه یک سالاد مرغ جدید را به شما عزیزان آموزش دهیم.

مواد لازم :

  • یک کیلو گوشت مرغ
  • چهار فنجان میوه درشت خرد شده مانند کیوی ، آناناس و انبه
  • دو قاشق غذا خوری پیازچه
  • نصف فنجان سس مایونز یا سس سالاد
  • نصف قاشق چای خوری پوست لیمو خرد شده
  • دو قاشق غذا خوری آب لیمو
  • یک حبه سیر چرخ شده
  • دو قاشق چای خوری ادویه مدیترانه‌ای
  • یک چهارم قاشق غذا خوری نمک
  • دو فنجان کاهو

طرز تهیه :

ابتدا پوست مرغ را کنده و دور می‌اندازیم سپس گوشت را تکه تکه می‌کنیم سپس آنرا طبق ذائقه خود آب پز کرده و اجازه میدهیم تا سرد شود.

در یک کاسه دیگر مرغ ، آناناس ( یا میوه‌های دیگر ) و پیازچه را مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم.

سس مایونز ، پوست لیمو ، آب لیمو ، سیر ، ادویه و نمک را در یک کاسه کوچک مخلوط کرده و هم می‌زنیم تا سس سالاد آماده شود.

در پایان نیز مواد را به مدت یک ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم تا خنک شود سپس می‌توانید سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *